Vesti

Rekonstruisani mokri čvorovi u školi u Manđelosu

Manđelos – U područnom odeljenju, u  Manđelosu Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja” završena je rekonstrukcija mokrih čvorova. Tim povodom, ovu seosku školu posetio je Zoran Đurić, načelnik Gradske uprave za obrazovanje.

Osnovna škola u Manđelosu ima dugu tradiciju, nekada davno, 1980. godine, proglašena je najlepšom školom u Sremu. Selo je čuvalo školu, održavalo, poštovalo, prema rečima zaposlenih, ali je zub vremena učinio da se ova škola renovira, adaptira i sanira.

Zoran Đurić, načelnik Gradske uprave za obrazovanje obišao je područnu školu u Manđelosu gde je završena sanacija mokrih čvorova, sredstvima iz budžeta Grada.

Kako je tom prilikom rekao načelnik Đurić: „Pravi primer dobre saradnje Mesne zajednice „Manđelos”, Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja” i Grada Sremske Mitrovice ogleda se u ovim današnjim radovima kada su rekonstruisani mokri čvorovi. Mislim da sve ostale mesne zajednice i ostale škole mogu da se ugledaju na ovu saradnju. Mi ćemo se, kao Grad, truditi da stvorimo što bolje uslove za svu decu, u svim školama, uopšte u ustanovama obrazovanja. Vrednost ovih radova je u 160.000 dinara”.

Đorđe Cvijanović direktor Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja” izrazio je zahvalnost na sredstvima koje je grad izdvojio da se rekonstruišu toaleti u područnom odeljenju te škole. U okviru matične škole egzistiraju dva područna odeljenja u Manđelosu i Ležimiru.

„Uvek nam je zadovoljstvo i čast kada nas posete članovi gradske uprave, posebno kada je povod dobar, pre svega za decu, učenike područnog odeljenja u Manđelosu. U saradnji sa gradskom upravom smo dovršili  jedan projekat koji je pre četiri godine pokrenut od strane Sekretarijata za obrazovanje u Novom Sadu. Načelnik Đurić je neko ko zna da prepozna prioritete i drago nam je što ne obraća pažnju da li je to područno, seosko odeljenje ili gradska, centralna školu. Izuzetno smo zadovoljni, pre svega zbog dece koja pohađaju školu, obnovom sanitarnih čvorova, odnosno sanacijom PVC stolarije u sanitarnim čvorovima”, rekao je direktor Cvijanović.

Ovim i drugim radovima na  obnovi zgrade koje gradska uprava preduzima u poslednje vreme, učenici će se osećati udobnije i lagodnije u školi, zaključio je Cvijanović, izrazivši nadu da tehnička podrška tek predstoji i da će i u budućnosti sarađivati na dobar način, kao i do sada.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291