Vesti

U akciji „Gnev” uhapšene dve osobe

Sremska Mitrovica – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, intenzivnim operativnim radom, u okviru akcije „Gnev”, rasvetlili su tešku krađu počinjenu krajem januara ove godine i uhapsili E. S. (29) koji se sumnjiči da je izvršio ovo krivično delo.

On je, kako se sumnja, sa jednog gradilišta u Sremskoj Mitrovici ukrao mašinu za cementnu košuljicu, prevezao je svojim automobilom na područje AP Kosova i Metohije i prodao za sada nepoznatim osobama.

Materijalna šteta pričinjena ovim krivičnim delom se procenjuje na više od 4. 800. 000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su, u okviru akcije „Gnev, uhapsili P. S. (28), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pronašla 32 odbačena paketića sa 117 grama amfetamina za koji je veštačenjem utvrđeno da pripadaju osumnjičenom.

P. S. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291