Vesti

Ponovo besplatan prevoz za starije od 65 godina

Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica obezbedio je i za ovu, 2021. godinu, besplatan prevoz za penzionere i za sva lica starija od 65 godina u gradskom i prigradskom prevozu putnika.

Penzioneri ali i svi naši sugrađani stariji od 65 godina i ove godine će imati mogućnost da besplatno koriste gradski i prigradski prevoz. To im je obezbeđeno od strane Grada Sremska Mitrovica.

Dimitrije Vlajić, saobraćajni inspektor Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove pojasnio je kako zainteresovani sugrađani, koji ispunjavaju uslove, mogu da ostvare prava da se besplatno voze.

„Penzioneri sa jednom fotografijom veličine za ličnu kartu i poslednjim čekom od penzije treba da odu kod prevoznika „Sirmijumbus” na autobuskoj stanici i dobiće pokaznu kartu za prevoz za celu 2021. godinu. To se odnosi i na lica starija od 65 godina, koja takođe treba da sa sobom ponesu ličnu kartu i jednu fotografiju formata kao za ličnu kartu i dobiće besplatnu kartu za gradski i prigradski prevoz”, rekao je inspektor Vlajić.

Povlastice za besplatnan prevoz u gradskom i prigradskom saobraćaju, sugrađani stariji od 65 godina, mogu da dobiju na posebnom šalteru za ovu namenu na gradskoj autobuskoj stanici „Sirmijumbusa”. Potrebno je da dođu sa očitanom ili fotokopiranom ličnom kartom, fotografijom, a penizoneri i sa poslednjim čekom penzije.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291