Vesti

Kancelarija za mlade pomaže deci sa Kosova i Metohije

Sremska Mitrovica – Kancelarija za mlade učestovavala je u humanitarnoj akciji „Zajedno za dečije osmehe” i pripremila paketiće za decu sa Kosova i Metohije, kao i slatkiše, odeću, obuću i školski pribor.

Humanitarnu akciju „Zajedno za dečije osmehe” organizuje Fondacija „Zajedno za mlade – prof. dr Danica Grujičić” u saradnji sa glasilom Srpske pravoslavne crkve za decu pod nazivom „Svetosavsko zvonce”. Akciju je u našem gradu sprovela Kancelarija za mlade.

Kako je rekla koordinatorka Kancelarije, Biljana Matić, naši sugrađani su se rado odazvali akciji, a uključila se i lokalna samouprava.

„Humanitarna akcija „Zajedno za dečije osmehe” je uspešno realizovana u našem gradu. Sugrađani su se rado odazvali našem pozivu i donirali slatkiše, odeću, obuću i školski pribor. Takođe, lokalna samouprava je donirala 50 paketića. Ovom prilikom, pozivam sve sugrađane koji nisu učestvovali u akciji da pošalju poruku na broj 4334 i tako pomognu izgradnju kuća ljudima koji su bez njih ostali tokom poplava”, rekla je Matićeva.

Akciju su sproveli vredni volonteri Kancelarije za mlade i prikupili značajnu pomoć ugroženima u vidu paketića i igračaka za decu.

„Veoma mi je drago što se naš grad odazvao humanitarnoj akciji. Danas smo tu da pakujemo paketiće za decu sa Kosova. Tu je još par volonterki iz naše Kancelarije za mlade. Drago nam je da možemo da učinimo nekog drugog srećnim”, rekla je volonterka Ljiljana Ilić.

Najava događaja

21mar18:0019:00Svetski Dan poezije

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8381117.1897117.5413