Vesti

Zamenik Samardžić i predsednik SO Nedić posetili dežurne u Kovid centru

Sremska Mitrovica – Zamenik gradonačelnice Petar Samardžić i predsednik Skupštine opštine Ilija Nedić obišli su večeras lekare, medicinske sestre i sve dežurne u ovoj novogodišnjoj noći, u Kovid centru Opšte bolnice Sremske Mitrovice.

Dočekali su ih dr Dragan Malobabić zamenik direktora Opšte bolnice Sremska Mitrovica i dr Adil Elhag načelnik Službe opšte medicine Doma zdravlja Sremska Mitrovica. Tokom obilaska kovid ambulante čelnici Grada iskazali su podršku svim dežurnim službama i svim građanima poželeli srećnu Novu godinu.

Zamenik gradonačelnice Petar Samardžić rekao je: „Na pragu 2021. godine možemo da zaključimo da iza sebe ostavljamo jednu izuzetno tešku godinu, godinu gde smo se svi kolektivno suprotstavljali veoma teškom, nezgodnom i surovom neprijatelju, gde  su nekako na prvoj liniji fronta i prvi na udaru bili medicinski radnici i naše zdravstveno osoblje koje je žrtvaovalo i svoje zdravlje i koje je ispred svog zdravlja stavilo zdravlje svih naših sugrađana. Rame uz rame sa njima i pripadnici policijskih snaga, Sektora za vanredne situacije, sve gradske inspekcijske, komunalne službe, sve gradske uprave, Gradski krizni štab ali i veliki broj volontera koji su dolazili sa svih strana i iz svih svih sektora. Pre svega bih želeo svima njima da se zahvalim na ogromnoj požrtvovanosti, na velikoj istrajnosti u borbi protiv širenja virusa kovid 19 ali i na tome što su bili budni tokom svih ovih teških meseci koji ostaju iza nas. Posebnu zahvalnost bih izrazio medicinskom osoblju ovde u Kovid centru gde se večeras nalazimo, koji su dokazali kako su budni i u ovoj novogodišnjoj noći, stoga bih želeo svima njima ali i svim građanima Sremske Mitrovice, pre svega da čestitam novogodišnje i božićne praznike da im poželim da naredna 2021. godina bude godina dobrog zdravlja, da bude godina ljubavi, mira blagostanja i da je pamtimo isključivo po lepim uspomenama i po dobrim delima koja ostavimo iza nas.”

Obilaskom kao simboličnim gestom  ali i konkretno obezbeđivanjem hrane, lokalna uprava iskazala je podršku svima koji dežuraju i ovoj najluđoj noći. Hana i piće odneto je u policiju MUP, Saobraćajnu policiju, komunalnoj policiji i inspekciji, u Sektor za vanredne situacije, vatrogascima i zimskoj službi, naravno u Hitnu pomoć, Kovid ambulantu i svim ekipama koje večeras dežuraju.

Najava događaja

13apr13:0015:00Bokserski spektakl na Žitnom trgu!

15apr18:0019:00Tribina o HPV imunizaciji

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7763117.1277117.4791