Vesti

Donacija miksa zelene salate „La linea verde” Opštoj bolnici

Sremska Mitrovica – Italijanska firma „La linea verde” sa sedištem u Dobrincima donirala je  jednu tonu miksa zelene salate Opštoj bolnici u našem gradu, kao pomoć u borbi protiv kovida 19.

Oko deset paleta ili jedna tona miksa zelene salate namenjena je korisnicima usluga Opšte bolnice sa ciljem da se u vreme pandemije pomogne i poboljša ishrana pacijenata ali i bolničkog osoblja koje se bori protiv virusa kovid 19.

Čin odgovornosti prema zajednici koji ova firma pokazuje je za primer, rekao je zamenik direktora Opšte bolnice dr Dragan Malobabić i zahvalio se na donaciji.

„Ovo je veoma značajna donacija, koja će popraviti ishranu pacijenata i osoblja u Opštoj bolnici. Donacija se sastoji iz količine od oko 1.000 kg sveže salate koja je upakovana, radi se o divnom proizvodu, koji će u ova vremena, kada su vitamini neophodni, prilično pomoći da se popravi kvalitet ishrane u našoj ustanovi. Istakao bih da je ovo je početak naše saradnje i svakako će biti nastavljena”, rekao je dr Malobabić.

 „La linea verde” je italijanska firma, koja se razvija, a razvijaće se i u budućnosti na teritoriji Srbije rekao je tom prilikom generalni direktor preduzeća „La linea verde” Denis Abiati.

„Donacija predstavlja naš mali doprinos u ovako komplikovanoj situaciji izazvanoj epidemijom koronavirusa. Naš prvi cilj jeste da integrišemo svu proizvodnju na teritoriji Srbije: od uzgoja do prerade, pa sve do same prodaje. Svakako nam je veliko zadovoljstvo da smo dobili priliku da pomognemo ovakvoj instituciji i trudićemo sa da tako i nastavimo,” rekao je direktor Abiati.

U planu je da se i Kazeno-popravnom zavodu donira, takođe tona miksa zelene salate. Ova i druge italijanske firme u našoj zemlji donacijama i humanitarnim inicijativama pomažu institucije i građane tokom pandemije.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176