Vesti

Kraj kupališne sezone na plaži

Sremska Mitrovica – Na Gradskoj plaži u našem gradu, zvanično je završena kupališna sezona. Trajala je tri meseca, a danas su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Komunalije” počeli sa uklanjanjem mobilijara.

Lekarska i spasilačka služba prestaju sa dežurstvima na gradskoj plaži. Kupališna sezona protekla je bez problema rekla je Tamara Milković PR Javnog komunalnog preduzeća „Komunalije”.

„S obzirom kakva je situacija bila sa pandemijom koronavirusa mi smo izuzetno zadovoljni ovom sezonom, čemu je u prilog išlo lepo vreme, puno sunčanih dana i velik broj posetilaca. Ono što nam je bilo malo zabrinjavajuće i gde smo imali malo poteškoća jeste poštovanje distance na plaži. Iako su bili veoma topli dani, naši sugrađeni su razmišljali naravno u svoju korist, u korist bezbednosti, nismo imali nekih problema baš u onim periodima kad je bio veliki broj kupača, oni su sami brinuli o svojoj bezbednosti, naravno i mi smo ih podsećali na to. Izuzetno smo zadovoljni, bilo je lepo vreme nismo imali nikakvih problema, odnosno nije bilo slučajeva da su spasioci morali da reaguju, kao ni služba hitne pomoći. Pošto se danas, desetog septembra završava sezona, na plaži neće biti ni radnici “Komunalija”, od sutrašnjeg dana, kao ni služba spasilaca, ni služba hitne pomoći, tako da će se svi kupati na sopstvenu odgovornost i molimo ih da vode računa o svojoj bezbednosti”, rekla je Tamara Milković.

Sve do danas, dok je trajala zvanična kupališna sezona, posetioci su mogli da koriste besplatan internet, parking, mobilijare, a najmlađi dečija igrališta i gusarski brod.

Kupači su mogli i da se rekreiraju u teretani na otvorenom. Još malo prijatnih septembarskih dana sa visokim temperaturama kupači će moći da iskoriste ali će plažu koristiti na sopstvenu odgovornost, dodaju iz „Komunalija”.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142