Vesti

Saopštenje Gradskog odbora SNS-a

Sremska Mitrovica – Gradski odbor Srpske napredne stranke Sremske Mitrovice danas je izdao saopštenje za javanost u vezi sa događajima u Beogradu i još nekim gradovima Srbije.

Kako se navodi u saopštenju Gradskog odbora SNS-a: „Već dva dana na ulicama Beograda i Srbije dešava se razulareno divljanje. Rulja koja besomučno napada policiju kamenicama, flašama i lopatama, pali automobile i uništava imovinu Republike Srbije, pokazuje time da ne poštuje elementarne ljudske vrednosti i da im ništa nije sveto, ni bezbednost, ni zdravlje ljudi.”

„Haos koji ostavljaju za sobom je sramotan i ne predstavlja sliku normalne Srbije. Gradski odbor Srpske napredne stranke Sremska Mitrovica najoštrije osuđuje ovakvo divljačko ponašanje i pokušaje narušavanja ugleda Srbije u svetu”, kaže se dalje u saopštenju i dodaje: „Ovim putem pozivamo tihu i pristojnu većinu, ljude koji vole Srbiju da budu smireni i uzdržani i da ne nasedaju na smišljene i unapred isplanirane provokacije. Sigurni smo da će se organi naše države izboriti sa ovakvim ponašanjem i da će sačuvati mir i stabilnost koja nam je svima neophodna i preko potrebna.”

Najava događaja

16apr10:0011:00Kampanja „Na maturu bez automobila”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7748117.1262117.4776