Vesti

Kovid ambulanta u prostorijama Opšte bolnice

Sremska Mitrovica – Zbog boljih protivepidemijskih uslova, kovid ambulanta Doma zdravlja se izmešta u prostorije Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Kovid ambulanta koja je bila u okviru Doma zdravlja u Sedmoj zdravstvenoj stanici premešta se i od sutra će biti u okviru Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

„Promena u organizaciji zdravstvene zaštite u okviru padnemije preduzeta je zbog blizine rendgena, zbog brzine radiologije, laboratorije, infektologa, bolničkih lekara i da bi se pacijenti u slučaju teških oblika što brže smestili u bolnicu i kako bi im se pružila najbolja zdravstvena zaštita. Kovid ambulanta će biti na bolničkom prijemu gde je trenutno bolnički prijem, radiće više ekipa. Radno vreme će biti non-stop, tj. 24 sata, tako da će u svako doba dana i noći pacijenti sa temperaturom i tegobama u okviru ove infekcije moći da se jave. Pacijenti treba da se odmah jave sa početnim simptomima, da se jave na vreme, najgore je kad čekaju, sa bilo kojim simptomima ne treba da čekaju, kad dođu kasnije, onda je teže lečiti. Nikad se ne zna u okviru ove virusne infekcije kako će se razvijati, krene sa blažom slikom, pa se poboljšava ili dođe do teških stanja, tako da treba da se jave sa početnim simptomima,” rekla je dr Miroslava Ševo, direktor Doma zdravlja.

Testovi na zahtev će se i dalje raditi u Drugoj zdravstvenoj ambulanti i to u periodu od 8 do 12 sati. Druga zdravstvena ambulanta nalazi se u Ulici Petra Preradovića 2.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291