Vesti

Gradsko stanovanje ponovo redovno dezinfikuje stambene zgrade

Sremska Mitrovica – JP Gradsko stanovanje, preko podizvođača Firme „Dada 06” koja je zadužena za održavanje higijene, ponovo redovno dezinfikuje sve stambene zgrade na teritoriji Sremske Mitrovice.

Ponovo se dva puta nedeljno revodno dezinfekuju ulazna vrata, rukohvati, stepeništa i sandučići u stambenim zgradama, a vrši se i dezinfekcija samih stepeništa.

Kako je za medije izjavio direktor Gradskog stanovanja Miloš Kovač: „U periodu od samog starta, od kada je počela epidemija koronavirusa ovo preduzeće je preko svojih podizvođača vršilo dezinfekciju stambenih zgrada. Nismo ni prestajali, jedino smo u maju mesecu imali jednu manju pauzu u dezinfekciji stambenih zgrada ali ponovnim pojavljivanjem koronavirusa mi smo odlučili da se nastavi dalje dezinfekcija stambenih zgrada na teritoriji Grada Sremska Mitrovica. Podizvođač je u mogućnosti da jednom nedeljno izvrši dezinfekciju stambenih zgrada u smislu sa prskalicama. Dezinfekciona sredstva su na bazi hlora, za koja je potvrđeno da 100% uništavaju virus korone. Pored toga, za brisanje svih površina koriste natrijum hipohlorit.”

To preduzeće održava 341 stambenu zgradu tj. ulaz i sve ih dezinfikuje dva puta nedeljno, jednom nedeljno dezinfikuju stepenište prskalicama. Od marata, pauza u ovim poslovima bila je samo tokom maja meseca.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291