Vesti

Dezinfikovana plaža i dečija igrališta

Sremska Mitrovica – Javno komunalno preduzeće „Komunalije”, tokom prošle nedelje, počelo je sa redovnom dezinfekcijom svih javnih površina u gradu. Danas je dezinfikovana Gradska plaža, dečija igrališta i kompletan mobilijar.

Sve površine u Gradu, dezinfikuju se rastvorom natrijum-hipohlorit, koji se proizvodi u mitrovačkom „Vodovodu”.

Radoslav Jevremović, direktor Javno komunalnog preduzeća „Komunalije” ovom prilikom je rekao: „U skladu sa naredbom gradskog Štaba za vanredne situacije, vršimo preventivnu dezinfekciju svih javnih površina u gradu. Gradska plaža, sa svim mobilijarima se redovno dezinfikuje. Takođe, dezinfikuje se i kupališni deo, u skladu sa planom i programom održavanja Gradske plaže. Dezinfikuju se i dečija igrališta, a posebnu pažnju obraćamo na zdravstvene stanice, i svakodnevno vršimo dezinfekciju tih ustanova.”


„Naši zaposleni, u saradnji sa Komunalnom policijom i inspekcijom upozoravaju građane na mere koje su propisane od strane Štaba za vanredne situacije i republičkog Štaba za vanredne situacije, a odnose se na nošenje maski i držanje fizičke distance na samoj plaži i okolnim delovima,” rekao je Jevremović.

On je dodao da se separacija na plaži postavlja duži niz godina nevezano sa ovom današnjom situacijom, a samo zbog lakšeg održavanja i manje prašine.

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

20apr10:0013:00Radionice za decu u Muzeju Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988