Vesti

Dezinfikovana plaža i dečija igrališta

Sremska Mitrovica – Javno komunalno preduzeće „Komunalije”, tokom prošle nedelje, počelo je sa redovnom dezinfekcijom svih javnih površina u gradu. Danas je dezinfikovana Gradska plaža, dečija igrališta i kompletan mobilijar.

Sve površine u Gradu, dezinfikuju se rastvorom natrijum-hipohlorit, koji se proizvodi u mitrovačkom „Vodovodu”.

Radoslav Jevremović, direktor Javno komunalnog preduzeća „Komunalije” ovom prilikom je rekao: „U skladu sa naredbom gradskog Štaba za vanredne situacije, vršimo preventivnu dezinfekciju svih javnih površina u gradu. Gradska plaža, sa svim mobilijarima se redovno dezinfikuje. Takođe, dezinfikuje se i kupališni deo, u skladu sa planom i programom održavanja Gradske plaže. Dezinfikuju se i dečija igrališta, a posebnu pažnju obraćamo na zdravstvene stanice, i svakodnevno vršimo dezinfekciju tih ustanova.”


„Naši zaposleni, u saradnji sa Komunalnom policijom i inspekcijom upozoravaju građane na mere koje su propisane od strane Štaba za vanredne situacije i republičkog Štaba za vanredne situacije, a odnose se na nošenje maski i držanje fizičke distance na samoj plaži i okolnim delovima,” rekao je Jevremović.

On je dodao da se separacija na plaži postavlja duži niz godina nevezano sa ovom današnjom situacijom, a samo zbog lakšeg održavanja i manje prašine.

Najava događaja

14jan(jan 14)16:0019mar(mar 19)15:00Raspisan pesnički konkurs „Mašta i snovi”

04feb20:0021:00Dragan Šivoljski Nikolaj | autorski koncert

11feb20:0021:00DRŽAVNI POSAO: Velika seoba arhivatora

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.0196117.3717117.7238