Vesti

Uspešno realizovana akcija „Igralište za svu našu decu”

Sremska Mitrovica – U subotu, 13. Juna u prepodnevnim satim u organizaciji saveta sremskomitrovačke Mesne zajednice „Centar” održana je akcija „Igralište za svu našu decu”.

Akcija je zamišljena tako da članovi saveta ove zajednice, zajedno sa stanovništvom i njihovom decom koja žive u naselju „Dekanske baste” zajedno ofarbaju i urede dečiji mobilijar koji se nalazi u ovom naselju.

U sklopu ove aktivnosti ofarbani su tobogani, dečije penjalice, ljuljaške, klackalice i golovi koji se nalaze na sportskom terenu u popularnom „Dekancu”.

Član saveta Mesne zajednice „Centar” zadužen za „Dekanac” Branislav Krtinić istakao je da ovo nije prvi put da mesna zajednica organizuje ovakve aktivnosti.

U prethodnom periodu realizovan je niz sličnih akcija kao što su čišćenje snega ispred objekta vrtića „Maja”, nasipanje peska u dečiju peščanu jamu, uklanjanje korova, zamena i lakiranje oštećenih daščica sa pokidanih klupa i slično.

Pored svih ovih kolektivnih aktivnosti koje mesna zajednica organizuje u saradnji sa komšijama i stanovnicima „Dekanca”, a uz podršku lokalne samouprave Grada Sremska Mitrovica u prethodnih nekoliko godina u ovom naselju je obnovljena kompletna javna rasveta, postavljeni su novi reflektori, montirana mini teretana na otvorenom, zmenjeni i rekonstruisani koševi i golovi na sportskom terenu i urađeno ozelenjavanje kompletnog naselja mladim sadnicama.

U narednih nekoliko dana Mesna zajednica „Centar” će zameniti sve oštećene daščice na klupama i montirati nove mreže na fudbalske golove.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142