Vesti

Uručena priznanja „Kapija uspeha” najboljima u ugostiteljstvu i turizmu

Novi sad – Tradicionalno godišnje priznanje „Kapija uspeha”, koje privredna komora Vojvodine dodeljuje najboljima za dostignuti kvalitet usluga u oblasti turizma i ugostiteljstva,kao i subjektima koji su svojim radom i zalaganjem i istrajnošću unapredili turizam, dodeljena je 25. juna 2020. godine.

Privredna komora Vojvodine tradicionalno već  28 godina dodeljuje prestižno priznaje u oblasti turizma i ugostiteljstva, u sledećim kategorijama: kategorisani objekti smeštaja, restorani, licencirani organizatori putovanja i objekti koji na najbolji način predstavljau multietničku zajednicu Vojvodine i doprinose oblikovanju vojvođanskih turističkih vrednosti. Pored ,,Kapije uspeha”, ovim povodom dodeljuje se i plaketa za kvalitet usluga drugoplasiranim kandidatima.

Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica, kao i prethodnih godina, tako je i prošle godine dostavila predloge za predložene kategorije. Na ovaj način nastavlja se niz promotivnih aktivnosti koje turiste podstiču da svoj odmor provedu baš u Carskom gradu. A da smo  Grad  u kome su se rađali, stolovali i umirali carevi  i sa razlogom nosimo taj epitet govori i činjenica da se kontunitet nagrađivanja nastavlja. Predhodnih godina nagrađivani sa naše teritorije su ,,Tošina kuća” i ,,Salaš Isailovi”.

Ove godine, sa naše teritorije imamo nagrađene u dve kategorije:

-Plaketa za dostignuti kvalitet usluga u kategoriji restoran ,,Diana”

-Plaketa za razvoj i unapređenje dečijeg i omladinskog turizma SRP Zasavica.

Odato priznanje za kvalitet usluga svakako doprinosi unapređenju turističke ponude Sremske Mitrovice, a na čijem unapređenju i promovisanju Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica kontinuirano radi.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176