Vesti

Otvorena gradska plaža

Sremska Mitrovica – Gradska plaža na Savi u našem gradu otvorena je za novu letnju sezonu. Prvo uzorkovanje ispravnosti vode iz Save pokazalo je da je ona hemijski i bakteriološki ispravna, tako da kupališna sezona može da pošne čim se vremenske prilike poboljšaju.

Plaža je pripremljena za letnju sezonu, izvršena je dezinfekcija i deratizacija terena, uređen je mobilijar, kao i sanitarni čvorovi. Angažovane su spasilačke, čuvarske i lekarske službe, urađeno je  sve što je neophodno, kažu iz JKP „Komunalije”.

Tamara Milković, referent za odnose s javnošću JKP „Komunalije” kaže: „Želja nam je posle ovog vanrednog stanja i stanja sa korona virusom, želja nam je svima da ovo leto što više sugrađana provede na našoj gradskoj plaži koja je uređena kao i svake godine po najvećim standardima. Ono što možemo reći jeste da je samo prijobalje spremno za kupače da je izvršena dezinfekcija, deratizacija ovog priobalnog dela odnosno dela za kupače obeležen je deo za nekupače, deo gde se može igrati loptom. Vrši se deratizacija i travnatih površina protiv insekata, krpelja postavljeni su mobilijari, kao i svake godina za decu i takođe teretana na otvorenom. Sanitarni čvor je spreman, tuševi su postavljeni, obezbeđeni su prilazi, toalet je za posetioce renoviran i izmenjen je unutrašnji izgled što će se posebno svideti ženskoj populaciji. Gradska plaža odnodno kupalište radi od 10 do 20 sati, čuvarska služba je prisutna tokom svih 24 sata, takođe lekarska služba i spasilačka radi od 10 d0 20 sati. Svi uslovi za bezbedan boravak na našoj gradskoj plaži obezbeđeni su i apelujemo na sugrađane da vode računa o svojoj bezbednosti i o čistoći plaže.”

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7906117.1420117.4934