Vesti

Prijava za upis u vrtiće elektronskim putem od 4. maja

Sremska Mitrovica – Od ponedeljaka, počinje upis dece u Predškolsku ustanovu „Pčelica” u Sremskoj Mitrovici. Iz ove vaspitno-obrazovne ustanove preporučuju roditeljima da svoju decu upišu elektronskim putem.

Upis dece u „Pčelicu” biće realizovan preko eUprave, u periodu od 4. do 29 maja, najavila je direktorica „Pčelice” Biljana Cvijetić. O svim informacijama vezanim za upis zainteresovani mogu da se obaveste putem medija i sajta ustanove. www.pupcelica.edu.rs.

„S obzirom na novonastalu situaciju, odnosno da je uvedeno vanredno stanje preporučujem i apelujem na sve roditelje i staratelje da upis dece u predškolsku ustanovu, naravno oni koji za to imaju mogućnost, izvrše elektronskim putem i to preko portala E-uprava. Za roditelje koji nisu u mogućnosti da na taj način upišu svoju decu biće organizovan upis u objektu „Maslačak” koji se nalazi na adresi Bulevar Konstantina Velikog 10 gde će im naši stručni saradnici biti na raspolaganju i pomoći da, ukoliko donesu svu potrebnu dokumentaciju, na licu mesta popune prijavu elektronskim putem”, objasnila je Cvijetić.

„Podsećam da pravo upisa u našu ustanovu imaju sva deca od godinu dana do polaska u školu, popunjavaćemo grupe tamo gde ima mesta, ali žao mi je što neće sva deca moći da budu primljena. Pripremni predškolski program je obavezan i sva deca koja su stasala za to biće upisana,” dodala je Cvijetić.

Na teritoriji Grada Sremska Mitrovica pohađa 2.215 dece vrtiće predškolske ustanove „Pčelica” a prema podacima ove ustanove redovan predškolski program upisaće 601 dete sa teritorije Grada.

Najava događaja

27majCelodnevni dogadjaj31SLOBODNA ZONA

28maj19:0020:00Promocija knjige Neotkrivena zemlja

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7685117.1199117.4713