Vesti

Podela paketa pomoći penzionerima u MZ „Sutjeska”

Sremska Mitrovica – Volonteri nastavljaju da donose  pakete pomoći na kućnu adresu penzionerima sa najnižim primanjima. Danas su deljeni paketi na teritoriji Mesne zajednice „Sutjeska”.

Kako je rekla Jovana Karan u ime MZ „Sutjeska”: „Danas predstavljam naše volontere, naša mesna zajednica danas započinje distribuciju paketa pomoći penzionerima koji imaju primanja niža od 30.000 RSD. Na našoj teritoriji ovo pravo ostvaruje 265 penzionera. Mesna zajednica „Sutjeska” organizovala je volontere koji imaju svu neophodnu zaštitnu opremu kako bi na bezbedan način izvršili podelu. Paketi se sastoje od osnovnih životnih namirnica koje je obezbedio Štab za vanredne situacije Grada Sremska Mitrovica. Još jednom u ime naše mesne zajednice i svih nas apelujem na sve naše sugrađane da se pridržavaju mera koja je doneo Štab za vanredne situacije Vlada Republike Srbije kao i Grada Sremska Mitrovica.”

Volonteri iz gradskih i seoskih mesnih zajednica  distribuiraju pakete penzionerima sa primanjima manjim od 30.000 dinara mesečno.

Penzionerka BorislavaAtanasovska danas je dobila paket, zahvalila se svima i rekla da se veoma obradovala: „Čula sam juče, prekjuče da je podela počela i drago mi je što sam eto, dobila među prvima. Svima želim sve najbolje da bude i ovo što se desilo u ove dane da se ne ponovi nikad više. Sve najbolje.”

U narednih deset do petnaest dana trebalo bi da svi paketi, u gradskim i seoskim mesnim zajednicama, budu podeljeni.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291