Vesti

Počela podela dezificijenasa za sva domaćinstva

Sremska Mitrovica – Javno komunalno preduzeće „Vodovod” Sremska Mitrovica postaviće danas punktove sa dezinfekcionim sredstvima u svim gradskim i seoskim mesnim zajednicama na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Natrijum hipo-hlorit koji se proizvodi u ovom preduzeću razblažen je u razmeri 1:9 i kao takav može se bezbedno koristiti, bez daljeg razblaživanja.

Kako je u izjavi za medije rekao Borislav Babić, v.d. direktora JKP „Vodovod” Sremska Mitrovica distribucija natrijum hipo-hlorita je počela i odvijaće se svakodnevno.

„Zamolio bih građane da ne prave gužve na pukntovima i da se drže propisanih rastojanja. Dezificijenasa će biti dovoljno za sve, cisterne će se dopunjavati svakodnevno, tako da će ga građani u svakom momentu moći nabaviti za svoje domaćinstvo u količini do pet litara. Sredstvo nije potrebno razblaživati,” naglasio je Babić.

Ovo sredstvo je namenjeno za dezinfekciju površina u domaćinstvu i sanitarija, a nikako za ličnu higijenu, umivanje ili pijenje, građani trebaju da donesu svoju ambalažu.

Najava događaja

30sepCelodnevni dogadjaj01oktDva dana Filmske projekcije u Pozorištu

01okt19:0020:30KK „Srem” - KK „Vrbas”

03okt15:0016:45Radnički dočekuje ekipu Novog Sada

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.9659117.3179117.6699