Vesti

Počela podela dezificijenasa za sva domaćinstva

Sremska Mitrovica – Javno komunalno preduzeće „Vodovod” Sremska Mitrovica postaviće danas punktove sa dezinfekcionim sredstvima u svim gradskim i seoskim mesnim zajednicama na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Natrijum hipo-hlorit koji se proizvodi u ovom preduzeću razblažen je u razmeri 1:9 i kao takav može se bezbedno koristiti, bez daljeg razblaživanja.

Kako je u izjavi za medije rekao Borislav Babić, v.d. direktora JKP „Vodovod” Sremska Mitrovica distribucija natrijum hipo-hlorita je počela i odvijaće se svakodnevno.

„Zamolio bih građane da ne prave gužve na pukntovima i da se drže propisanih rastojanja. Dezificijenasa će biti dovoljno za sve, cisterne će se dopunjavati svakodnevno, tako da će ga građani u svakom momentu moći nabaviti za svoje domaćinstvo u količini do pet litara. Sredstvo nije potrebno razblaživati,” naglasio je Babić.

Ovo sredstvo je namenjeno za dezinfekciju površina u domaćinstvu i sanitarija, a nikako za ličnu higijenu, umivanje ili pijenje, građani trebaju da donesu svoju ambalažu.

Najava događaja

06julCelodnevni dogadjaj31„Leto na Savi” Program manifestacije

13julCelodnevni dogadjaj13avgLetnje kreativne radionice

23julCelodnevni dogadjaj26Likovna kolonija „Sirmium 2021”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.2044117.5571117.9098