Vesti

Oluja odnela deo krova Hale „Pinki”

Sremska Mitrovica – Vetar je juče oduvao pola krova sa objekta Poslovno-sportskog centra „Pinki”. U je toku procena pričinjene štete, a sve sportske aktivnosti u objektu odgođene su do daljnjeg.

Olujni vetar koji je juče duvao u Sremskoj Mitrovici odneo je deo krova objekta Poslovno-sportskog centra „Pinki”. Rupa u krovu, posle oluje, površine je oko 20 kvadrata ali napominju da je procena štete u toku i da ima još manjih oštećenja.

Vasilj Ševo, direktor Poslovno sportskog centra „Pinki” rekao je: „Nažalost tokom jučerašnjeg dana, a usled vremenskih neprilika došlo je do narušavanja infrastrukture PSC „Pinki”. Naime, deo krova objekta je prosto nestao usled jakog vetra. Na sreću u Sportskom centru u to vreme nije bilo aktivnosti, jer se sve odigralo nakon 20 sati, tako da niko nije ni povređen. Iznad nas je ogromna rupa veličine oko 20 metara kvadratnih, bukvalno smo pod vedrim nebom. To smo sve morali da dokumentujemo i obavestimo nadležne institucije, kao i osiguravajuću kuću u ranim jutarnjim satima. Nadam se da ćemo u najkraćem mogućem vremenskom roku da vratimo sve u pređašnje stanje, ali zaista bi se u narednom periodu trebala odraditi i sanacija kompletnog krova”.

Prethodna sanacija krova rađena je 2012. godine, podseća Ševo, a od tada su na krovu rađene samo male popravke. Sve aktivnosti u toj zgradi odgođene su iz bezbednosnih razloga.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042