Vesti

„Širimo osmeh i u Novoj godini”

Sremska Mitrovica – U ponedeljak 23.12. 2019. g. u prostorijama ŠOSO „Radivoj Popović” organizovana je novogodišnja proslava i zajedničko druženje učenika iz sedam osnovnih i srednjih škola, koje su se odazvale pozivu da učestvuju u inkluzivnoj akciji.

U saradnji sa Učeničkim parlamentima, obezbeđeni su paketići za sve učenike ŠOSO „Radivoj Popović”, kao i za korisnike Dnevnog boravka „Sunce”. Ovakav vid saradnje je prisutan već nekoliko godina i sve više škola se uključuje, razvijajući kod svojih učenika empatiju, humanost i svest da smo svi jednaki u različitosti.

Deda Mraz je i ove godine obradovao decu slatkim paketima, igračkama i školskim priborom, a sve uz podršku malih pomagača, koji su sve to obezbedili, ali i onih velikih, željnih da pomognu i usreće nekoga. Ovim putem se zahvaljuju na svesrdnoj podršci Ekonomskoj školi „9. maj“, Mitrovačkoj gimnaziji, OŠ „Jovan Popović”, OŠ „Triva Vitasović Lebarnik”, OŠ „Sveti Sava”, OŠ „Jovan Jovanović Zmaj”, OŠ „Boško Palkovljević Pinki”, Domu učenika srednjih škola, „Credit agricole” banci, firmama „Cooper standard”, „Termo produkt” i „Tabeks”, kao i JKP „Vodovod”.

„Svi zajedno smo uspeli da postignemo cilj, da pružimo radost, ljubav i pažnju jedni drugima i nastavimo da širimo osmehe u najveselijem periodu godine.” Kolektiv ŠOSO „Radivoj Popović”

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988