Vesti

Prijem i priznanja klubovima i zaslužnim odbojkaškim radnicima Srema

Sremska Mitrovica – Povodom 70 godina od osnivanja Odbojkaškog saveza Srbije danas je u Gradskoj kući organizovan prijem i dodela priznanja klubovima i najzaslužnijim odbojkaškim radnicima sa teritorije Srema.

Prijemu su prisustvovali predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine Petar Bogunović, gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader i načelnik Uprave za sport Ilija Nedić.

Petar Bogunović predsednik Odbojkaškog saveza Vojvodine izjavio je: „Danas se nalazimo u Sremskoj Mitrovici, u Gradskoj kući. Povod današnje posete je dodela priznanja klubovima i pojedincima u čast 70 godina Odbojkaškog saveza Vojvodine. Region Sremska Mitrovica, region Srema je izuzetno značajan kako za Odbojkaški savez Vojvodine tako i za Odbojkaški savez Srbije. Gradska uprava na čelu sa gospodinom Sanaderom pruža veliku podršku uopšte sportu i posebno odbojkaškom. To se oseća kroz napredovanje svih ekipa i očekujemo da će podrška koju i ove godine ima odbojkaški klub „Srem”, rezultirati time da će se on vratiti u Super ligu gde mu je i mesto. Svi klubovi sa teritorije Srema biće danas u Sremskoj Mitrovici. Područje Grada Sremska Mitrovica obuhvata 7 klubova, a tu će biti predstavnici Šida, Rume, Stare Pazove i svih ostalih mesta i nekoliko pojedinačnih nagrada biće uručeno danas.”

Jedan od dobitnika priznanja je dugogodišnji trene i sportski direktor ŽOK „Srem” Srđan Radovanović.

„Za mene nagrada predstavlja sigurno podstrek za dalji rad. Dve decenije od kako sam u trenerskom poslu, drago mi je da Odbojkaški savez Vojvodine kao glavni što se tiče odbojkaškog sporta u Vojvodini i Srbiji setio da nas ovom prilikom nagrade. Sedamdeset godina od osnivanja Odbojkaškog saveza Vojvodine, lep jubilej za njih. Ima puno trenera od kojih sam ja učio ovih 20 godina, zahvalio bih se svima, zahvalio bih se i roditeljima koji su ukazali poverenje u prethodne dve decenije, koji su dolazili na treninge, mom klubu GŽOK „Srem” u kom sam od početka do kraja. Nikad nisam ni pomislio da idem u drugi klub, to je moj klub, moj grad i dok sam živ ja ću biti u tom klubu,” izjavio je Srđan Radovanović sportski direktor GŽOK „Srem”.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291