Vesti

Pomoć porodicama izbeglih i raseljenih lica

Sremska Mitrovica – Komisija za izbor korisnika pomoći koja je namenjena poboljšanju uslova stanovanja izbeglica kroz nabavku građevinskog materijala za popravku ili adaptaciju seoske kuće sa okućnicom za porodična domaćinstva koja su bila korisnici programa kupovine kuće sa okućnicom iz sredstava budžeta R. Srbije i AP Vojvodine

OBAVEŠTAVA

Porodična domaćinstva izbeglica, koja su bila korisnici programa kupovine seoske kuće sao kućnicom iz sredstava budžeta Republike Srbije i AP Vojvodina, bez dodele paketa materijala, a kojima je pomoć neophodna za poboljšanje uslova stanovanja kroz nabavku građevinskog materijala i druge opreme za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom i koje imaju prebivalište/boravište na teritoriji grada Sremska Mitrovica, daje Javni poziv za izbor korisnika za dodelu  sredstava  namenjenih  poboljšanju  uslova stanovanja izbeglica nabavkom građevinskog materijalaza popravku ili adaptaciju kuća sa okućnicom za porodična domaćinstva koja su bila  korisnici programa kupovine kuće sa okućnicom  iz sredstava budžeta  RS ili APV bez dodatnog paketa pomoći u građevinskom materijalu,(u daljem tekstu: Javni poziv), objavljen 10. januara 2019. godine naoglasnoj tabli Grada Sremska Mitrovica, internet prezentaciji Grada i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs.

Javni poziv traje od 10. januara do 10. februara 2020. godine. Sve informacije u vezi pomenutog javnog poziva zainteresovana lica mogu dobiti kod poverenika za izbeglice, adresa Grada Kralja Petra I br. 5, kancelarija 6.

Najava događaja

21maj12:0012:30U utorak „Maturantski ples”

22maj09:0013:00Otvoreni dan u Kasarni „Boško Palkovljević Pinki”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7618117.1131117.4644