Vesti

Otvoreno klizalište

Sremska Mitrovica – Klizališna sezona 2019/20. u našem gradu svečano je otvorena. Klizalište na Trgu Ćire Milekića okupljaće sve one koji vole da uživaju u ovoj zimskoj razonodi.

Naši najmlađi sugrađani u vreme zimskog raspusta i tokom naredna dva meseca mogu da uživaju u zimskim aktivnostima, pored grudvanja i pravljenja sneška, mogu i da kližu.

Klizalište na Trgu Ćire Milekića svečano je otvoreno, čime je i zvanično počela klizališna sezona 2019/20. Mala gradonačelnica  Iskra Gligorić zvanično je otvorila klizalište u centru našeg grada.

„Uzbuđena sam vrlo, znam da kližem i pre sam dolazila na klizalište, a i ovo jeste u stvari moje prvo otvaranje od kako sam postala mala gradonačelnica i dolaziću ovde da se klizam, kao i svake godine. Volela bih da i moji drugari iz škole i sa ostalih aktivnosti dolaze na klizalište. Dođite što pre na klizalište, evo i sad ima puno ljudi, da bude lepo”, rekla je mala gradonačelnica Iskra Gligorić.

Na ovoj velelepnoj sceni centralnog trga u Sremskoj Mitrovici deca su mogla da kližu besplatno posle svečanog otvaranja.

Svetlana Milovanović, zamenica gradonačelnika Sremske Mitrovice na otvaranju je izjavila: „Iako nam nije pao sneg ne znači da mi ne treba da uživamo u zimskim čarolijama i zato smo odlučili da večeras otvorimo i u Sremskoj Mitrovici naše klizalište za sugrađane kao što je i u većini srednjeevropskih gradova. Pošto zaokružujemo ovu deceniju potrudili smo se da i naše klizalište ove godine bude još lepše, još svetlije, još zabavnije. Program koji smo pripremili za večeras je sadržajan, kratak ali efektan, imamo Ninu Sinković koja će nas malo razveseliti svojom pesmom, nakon toga će klizalište otvoriti imala gradonačelnica Iskra Gligorić posle toga imamo Haos animatore i njihov program koji je zaista vrlo atraktivan za našu publiku i naša publika njih već poznaje i moram da napomenem da će večeras klizalište biti besplatno i fotografisanje sa Deda Mrazom takođe besplatno.”

Upravo kako je ranije i najavljeno, cena kliznja će ostati nepromenjena, što znači da će za 90 minuta efektivnog klizanja Mitrovčani morati da izdvoje 150 dinara, u tu cenu uračunata je i cena klizaljki.

Održan je i kratak zabavno-umetnički program. Voditelj programa bio je Stefan Tajbl.

Klizalište će biti otvoreno do sredine februara ako vremenske prilike to budu dozvolile.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042