Vesti

Donacija odeljenju hemodijalize

Sremska Mitrovica  – Danas su načelnik gradske uprave za zdravstvo Vojislav Mirnić sa saradnicima, posetio odeljenje hemodijalize mitrovačke Opšte bolnice i tom prilikom uručio 7 TV aparata – to je donacija koju je Udruženje bubrežnih invalida grada S.Mitrovica  ostvarilo  putem konkursa za realizaciju projekta za ovakve namene.

„Ova vredna donacija omogućiće lakši i prijatniji boravak pacijentima u odeljenju hemodijalize i nama iz gradske uprave je veliko zadovoljstvo što možemo da obradujemo one koji se ovde leče i pokažemo da mislimo na njih.  Ovo je i vid društvene odgovornosti, pokazujemo brigu za one naše sugrađane koji ovde svakodnevno dolaze na terapije i želja nam je da im bude udobnije i prijatnije uz tv programe koje će moći da gledaju,” rekao je prilikom posete Vojislav Mirnić, načelnik gradske uprave za zdravstvo i dodao da će odlična  saradnja koja postoji sa Udruženjem bubrežnih invalida biti nastavljena i u 2020. godini, na zadovoljstvo, pre svega korisnika zdravstvene zaštite, a onda i celokupne zajednice.

Violeta Srbljanin , predsednica Udruženja bubrežnih invalida , izrazila je veliko zadodovoljstvo, što su u prilici da pomognu pacijentima koji se dijaliziraju u mitrovačkoj bolnici i uz  pomoć lokalne samouprave budu deo projekata koji će sve njihove aktivnosti i podržati.

Vrednu donaciju za odeljenje hemodijalize zvanično je preuzeo direktor Opšte bolnice Sremska Mitrovica dr Živko Vrcelj i tom prilikom posebno zahvalio gradskoj upravi za zdravstvo na angažovanosti za brojnu pomoć mitrovačkoj bolnici i njenim odeljenjima u protekloj godini i posebnu zahvalnost Udruženju bubrežnih invalida koje neprestano radi na različitim vrstama pomoći za naše pacijente na hemodijalizi.

Dr Vrcelj je još istakao da su ovakvi momenti važni za pacijente i  izražava nadu da će i naredne godine saradnja sa ljudima dobre volje biti na visokom nivou.

Najava događaja

24junCelodnevni dogadjaj31julLeto na Savi

27junCelodnevni dogadjaj27avgMemoriši datum 27. Avgust - Vinski park '22

01jul09:0011:00Bazar zdravlja u MZ „29. novembar”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.0533117.4055117.7577