Vesti

Završen festival plesa „Amadeus Fest-festival igre”

Požarevac – Proteklog vikenda grad Požarevac je bio domaćin pravog plesnog spektakla „Amadeus Fest-festival igre” je festival koji se osmi put održao u ovom gradu a preko hiljadu plesača iz regiona i 20 plesnih i baletskih studia pokazalo je svoje plesne sposobnosti na podijumu.

Studio modernog i klasičnog baleta ,,Olena” je imao svoje predstavnike koji su odličnim rezultatima dokazali da mogu da su u rangu sa najboljima.

Bebe klasičan balet ,,Sirene” prvo mesto, Mini open „Senorita” prvo mesto, Juniori art „Ra” prvo mesto.

Solisti su imali najteži zadatak u prejakoj konkurenciji nije bilo lako doći do najboljih plasmana a rezultati su sledeći: Nataša Kević solo juniori jazz drugo mesto, Eleonora Jokić Runtić solo junior contemporary drugo mesto, Sandra Prokić solo junior open prvo mesto.

„Koliko je ovo sjajno za naš klub dokazuju i specijalne nagrade juniori grupa „Ra” kotizacije za Beč u februaru 2020.,Sandra Prokić solista u kategoriji juniori kotizacija i smeštaj Rimini,” kaže Olena

Za sve ljubitelje plesa 17. Decembra u 20 sati u Pozorištu „Dobrica Milutinović” biće upriličen koncert pod nazivom „Mojih 30 godina” kojim će biti obeležen jubilej  koreografa Studia, „Olena” Svetlane Olene Rimac. Proslavi će se pridružiti najverniji saradnici studia.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7606117.1119117.4632