Vesti

Mala dela su velika stvar – Lidl Srbija i Crveni krst prikupljaju namirnice za najugroženije

Sremska Mitrovica – U susret predstojećim praznicima, Lidl Srbija pokreće veliku kampanju prikupljanja namirnica za korisnike humanitarnog programa Crvenog krsta Srbije, pod nazivom „Mala dela su velika stvar”,u kojoj se potrošači pozivaju da kupe i doniraju proizvode.

Akcija će trajati od 28.novembra do 15.decembra u svim Lidl prodavnicama, a u znak zahvalnosti doprinosu potrošača, kompanija će obezbediti dodatna novčana sredstva, namenjena opremanju više od 10 Narodnih kuhinja širom Srbije.

U navedenom periodu, volonteri Crvenog krsta Sremska Mitrovica dežuraće u Lidlovom objektu u Sremskoj Mitrovici, kako bi potrošače koji nisu informisani, upoznali sa realizacijom ove kampanje.

U ovom periodu potrošači će moći da doniraju osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu, tako što će kupiti označene proizvode u Lidlu prilikom kupovine, a potom ih odložiti na sto iza kase.

Kompanija Lidl Srbija nedavno je donirala 7 tona hrane Crvenom krstu Srbije,a sada u okviru akcije prikupljanja namirnica nastavlja saradnju sa ovom humanitarnom organizacijom, kako bi unapredila uslove života u zajednicama u kojima je otvorila svoje prodavnice.

Najava događaja

14majCelodnevni dogadjaj20Muzeji za 10

19maj20:0021:00„Sirmijumartovizija”

20maj20:0021:00Kabare „Prekvalifikacija” u Pozorištu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.1238117.4762117.8286