Ostalo

Uspešan vikend Sirmiuma

Sremska mitrovica/Kraljevo. U vikendu za nama, održana su dva atletska takmičenja, Prvenstvo Vojvodine za mlađe pionire/ke (U14) u Sremskoj Mitrovici i organizaciji AK Sirmium, odnosno Finale Kupa za seniore/ke u Kraljevu.

Sjajan nastup su ostvarili mlađi pioniri, gde je prijatno iznenadio Lazičić Lazar koji je osvoji čak tri medalje, zlato u kugli, zlato u disku i bronza u štafeti.

Dejan Mojsin je osvojio zlato u vorteksu i bronzu u štafeti. Teodor Stojković je skočio lični rekord u dalju, dok je u štafeti osvojio bronzu. Nikola Mirković, perspektivni dečak, u svom debiju za klub došao je do bronze u štafeti.

U Kraljevu gde su se skupili najbolji seniori koje Srbija ima, Sirmium je ostavio zapažen utisak.

Dasović Mirjana je pobedila u bacanju kugle, a Ilić Petar u bacanju diska. Njih dvoje će za vikend put Poljske da brane boje naše reprezentacije na Kupu Evrope, gde će se takmičiti sa najboljim atlrtičarima u Evropi.

Mila Marinković je zauzela drugo mesto na 400m, a Anja Čančarević je bila druga u bacanju diska. Mila je juniorka, a Anja mlađa juniorka, pa su ovi uspesi još veći. Babić Nemanja je skočio lični rekord u troskoku, a Milanović Vanja svoj ovogodisnji najbolji rezultat na 200m.

„Zadovoljni smo plasmanima pre svega, ali rezultati moraju biti još bolji, jer treninzi to pokazuju, pa se nadamo da će u narednom periodu doći i do realizacije istih”, napominju treneri kluba.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042