Ostalo

Karatisti „Sirmiuma” osvojili 27 zlata

Beočin. U nedelju 2. aprila 2023. godine u Beočinu, održano je 25 PRVENSTVO VOJVODINE  i KUP PRIJATELJSTVA za sve uzrasne kategorije u katama i borbama. Domaćin ovog takmičenja je bio KARATE KLUB „CEMENT” iz Beočina, a organizatori su bili „YU KARATE DO” i  KARATE KLUB „BUDO” iz Novog Sada.

Na takmičenju je učestvovalo 16 klubova i 206 takmičara od kojih 32 takmičara iz KARATE KLUBA „SIRMIUM”.

Karatisti „SIRMIUMA” su osvojili ukupno 47 medalja od kojih 27 zlatnih, 8 srebrnih i 12 bronzanih medalja i sa takvim rezultatima su doveli svoj klub na prvo mesto u generalnom plasmanu osvojivši 167 bodova, drugoplasirani je bio „YU KARATE DO” sa osvojenih 100 bodova i trećeplasirani KARATE KLUB „BUDO” sa 66 bodova.

Kao najbolji takmičar i takmičarka u svim kategorijama proglašeni su: Nemanja Žunić sa 5 zlatnih i 1 srebrnom medaljom i Andrea Aničić sa 6 zlatnih medalja, oboje iz KARATE KLUBA „SIRMIUM”.

Zlatnu medalju u pojedinačnoj kategoriji osvojili su: Anja Erak, Mihajlo Kovač, Vladimir Birovljev, Luka Petrović, Isidora Dragojlović, Nina Erak, Tamara Ivković, Mateja Nikolić, Bojana Sretenović, Jovan Vojnović, Vuk Petrović, Mladen Marković, Nemanja Žunić, Andrea Aničić i Ognjen Perendija.

Srebrnu medalju su osvojili: Mila Stanić, Teodora Vidović, Lena Tešić, Anđela Parović i Anđela Kunić.

Bronzanu medalju su osvojili: Luka Miščević, Vuk Vojnović, Kosta Petković, Mina Kozeljac, Milica Korizma, Branka Karaga, Jasmina Lipić, Teodora Popović, Maša Krivošija, Đurđina Ilić, Lazar Korizma i Luka Tanasić.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291