Ostalo

Kuglaši Srema nastavljaju pobednički niz

Novi Sad. Kuglaši Srema dočekali su u 13. kolu I Vojvođanske lige ekipu Radničkog iz Novog Sada. Ovo je prva utakmica posle pauze pa su se mogle očekivati oscilacije u igri. Srem je u dramatičnoj završnici uspeo da savlada ekipu Radničkog rezultatom 5-3.

Meč je obilovao sjajnim periodima igre ali i veoma lošim, što se moglo i očekivati posle pauze od skoro mesec dana. Mario Ružecki je savladao Jovanović Veljka dok je Marko Egić odigrao uzbudljiv meč protiv Pejčić Siniše i izgubio za svega par čunjeva. U drugom delu Predrag Kovačić je savladao Jeličić Milorada a Lukač Boris izgubio od Vukov Dragana. Rezultat je bio 2-2 i +67 čunjeva. Treći blok je doneo najviše drame. Anđelko Kličarić je igrao protiv Dragičević Dragana a Ratko Pavlić protiv Molnar Sebastiana. Kličarić je loše otvorio partiju pa su gosti veoma brzo došli na -10 čunjeva razlike. Pavlić je zato bio raspoložen za igru pa nije dao protivnicima mnogo šanse. Na kraju je rezultat bio 3-3 i +43 čunja, tako da ukupni rezultat bio 5- 3 za Srem.

Utakmica je pokazala da naš tim ima igrače koji mogu da iznesu pobedu pod pritiskom. Ovom pobedom je Srem učvrstio drugu poziciju na tabeli sa 6 bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Dunav.

REZULTATI:

Ružecki Mario (549)

Egić Marko (580)

Kovačić Predrag (562)

Lukač Boris (549)

Kličarić Anđelko (493)

Pavlić Ratko (595)

Najava događaja

27majCelodnevni dogadjaj31SLOBODNA ZONA

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7641117.1154117.4667