Ostalo

Ubedljiva pobeda kuglaša Srema u Prigrevici

Apatin. Prigrevica, kuglana Banja Junaković, domaća ekipa kuglaški klub Junaković Prigrevica dočekuje ekipu kuglaškog kluba Srem Sremska Mitrovica. Posle niza od nekoliko pobeda Sremci dolaze do nove pobede i temelje se na drugoj poziciji lige. 

Posle pobede na domaćoj kuglani Alimenta, protiv neugodne ekipe Spens iz Novog Sada u predhodnom kolu, Mitrovčani dolaze do važne pobede tekućeg 11. kola 1. Vojvodjanske lige,na dalekom gostovanju protiv iskusne ekipe Junaković Prigrevice. Iako u oslabljenom sastavu, bez tri ključna igrača, Sremci ubedljivo dobijaju utakmicu sa 7:1 s tim pokazuju karakter pobedničkog mentaliteta, što trenerima ostavlja lagan zadatak za sastavljanje prve postave u narednim mečevima.

Prvi blok u sastavu Ružecki i Škarin prolazi veoma dobro, oba igrača uzimaju po bod i prave razliku od 50 čunjeva. Škarin se izvanrednom borbenošću u neizvesnom duelu do samog kraja prvog bloka izborio za bod. Dok je Ružecki na drugoj strani bio ubedljiv i svojom vrlo dobrom igrom na kraju i rezultatom od 584 oborena čunja bio igrač utakmice. 

Drugi blok u sastavu Kovačić i Lukač takođe dolaze do bodova i pojačavaju već značajnu prednost, istakao se Kovačić sa 579 oborenih čunjeva.

Poslednji blok za Sremce nastupa Pavlić i Desić,ćprvi dobija bod dok drugi gubi bod i tako rutinski privode meč kraju.

Napomenuti da su Mario Ružecki i Predrag Kovačić svojim visokim rezultatima ušli u najbolju šestorku svih gostujućih igrača lige u odigranom kolu.

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998