Ostalo

Sjajni pioniri Sirmiuma

Novi Sad.  Na novosadskom sajmištu, održano je Prvenstvo Vojvodine za pionire/ke (U16). Atletičari Sirmiuma zablistali su i ovoga puta.

Ekipa od četiri momka osvojila je čak šest medalja. Ilić Đorđe, koji je pre samo mesec dana došao u klub, osvojio je zlatnu medalju i ubedljivo trijumfovao u bacanju kugle. Lazić Marko je osvojio bronzano odličje u skoku u vis. Čikić Strahinja je osvojio srebro na 60m i bronzu na 60m prepone. Đonić Stefan je došao do srebra na 60m prepone, dok je u bacanju kugle prijatno iznenadio bronzom.

„Izuzetno sam zadovoljan postignutim rezultatima i osvojenim medaljama, naročito ako se ima u vidu da smo tek pre nedelju dana izašli iz opšte fizičke spreme, te da smo jako daleko od takmičarske forme. Takođe je ogromna razlika u uslovima treninga, jer deca iz Novog Sada i okoline treniraju u zatvorenom na tartan stazi gde su uslovi idealni, dok mi moramo da improvizujemo u planu rada usled nisikih temperatura i padavina na našem stadionu”, napominje trener Slobodan Macanović.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176