Ostalo

Zlatna plaketa mladom treneru Slobodanu Macanoviću

Novi Pazar. U vikendu za nama održani su tradicionalni Dani Atletike u Novom Pazaru. Pored skupštine SAS-a, skupštine trenerske organizacije Srbije kojom presedava Krtinić Danilo, dodeljene su i nagrade u vidu plaketa za najuspešnije trenere naše zemlje za proteklu godinu.

Među njima, našao se i mladi trener AK Sirmium-a, Macanović Slobodan. Njegovi puleni su u takmičarskoj godini postigli značajne rezultate.

Mirjana Dasović je osvojila četvrto mesto na Univerzijadi U23 u Peskari, Anja Čančarević je nastupala u finalu EYOF-a u Banskoj Bistrici, Marinković Mila je osvojila 2 medalje na Prvesntvu Balkana U20 u Denizliju, pioniri Sirmiuma su vicešampioni Ekipnog prvenstva Srbije, a najveći doprinos zlatnoj plaketi dao je Stefan Đonić koji je istrčao državni rekord za mlađe pionire u disciplini 60m prepone.

„Ova sezona je bila izuzetno uspešna i ponosan sam zaista na svoje takmičare koji su ispoštovali plan i program rada, te rezultati nisu mogli izostati. Takođe, ova nagrada-zlatna plaketa nije samo mojih ruku delo, nego nagrada za ceo tim ljudi-stručni štab AK Sirmium-a koji čine Krtinić Danilo, Pavlović Goran, Hodoba Goran i moja malenkost.”

Nakon kratke pauze, već su započeli sa pripremama za iduću sezonu, uz pažljivo osmišljene planove i programe koje se nadaju da će ispuniti, te iduće godine možda biti još uspešniji nego ove.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291