Ostalo

Pobeda kuglaša Srema

Novi Sad. Kuglaši Srema pobedili su na domaćoj kuglani ekipu Petrovaradina rezultatom 7:1. Srem je zabeležio odličan ekipni rezultat od 3404 oborena čunja, što je jedan od najboljih rezultata ove sezone.

Prvi blok su započeli standardni Mario Ružecki i ovogodišnje pojačanje Igor Dešić. Za ekipu Petrovaradina su nastupali Siniša Grujić i Rada Stojkov. Ružecki je još jednom pokazao odličnu igru na domaćoj kuglani i ubedljivo savladao protivnika rezultatom 593-546. Dešić je igrao neizvestan meč. Stojkov je vodio u dva navrata ali je na kraju, u poslednjim hicima Dešić zadržao koncentraciju i doneo bod Sremu rezultatom 547-538. Srem je poveo 2-0.

Drugi blok su igrali Kovačić Predrag i Lukač Boris za Srem i Varenica Mihajlo i Kanazir Aleksandar za Petrovaradin. Kovačić je igrao neizvestan meč sa Varenicom. Posle izgubljenog prvog seta stabilizovao je igru, poveo sa 2-1 ali je na kraju Varenica u poslednjim hicima uspeo da donese bod Petrovaradinu, sa svega dva čunja razlike 545-547. Lukač je isto igrao neizvestan meč. Započeo je meč ubedljivo ali je u nastavku malo popustio i Kanazir je to kaznio. Na kraju uspeva da dođe do pobede, 541-532.

U trećem bloku su nastupili Anđelko Kličarić i Marko Egić za Srem i Siniša Pavkov i Jovan Grisinger za Petrovaradin. Naši kuglaši su odigrali na najvišem nivou i ubedljivo pobedili. Kličarić je imao 571 srušen čunj, dok je Egić ostvario najbolji rezultat ove sezone sa 607 oborenih čunjeva. Obojica su ostvarili ubedljive pobede bez izgubljenog seta.

Pobeda nad Petrovaradinom rezultatski izgleda ubedljivo međutim tim je morao da uloži maksimalne napore kako bi došao do bodova. Čak tri naša igrača su ušli u tim kola, što je pokazatelj dobre forme i visokog nivoa igre. Pokazali su mentalnu snagu i koncentraciju kada je bilo najpotrebnije. Ovom pobedom Srem je ostao na drugoj poziciji na tabeli.

Najava događaja

27apr09:0015:00Dan magarica

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8012117.1527117.5042