Ostalo

Pobeda kuglaša Srema u gostima

Novi Sad. Kuglaši Srema su zabeležili još jednu pobedu ove sezone savladavši domaću ekipu Bačke i Novog Sada. Utakmica se igrala na kuglani Spens-a.

Prvi blok su započeli Boris Lukač i Predrag Kovačić za Srem i Kovačević Vladimir i Mitričević Uroš za Bačku. I ovaj put se Spens pokazao kao zahtevna kuglana gde se igraju teški mečevi i ostvaruju uglavnom skromni rezultati. Igrači Srema se nisu snašli pa je početak meča pripao domaćinima. Naši igrači su uspeli da osvoje po jedan set i ostvarili su ukupne rezultate od 524 i 528 oborena čunja. Posle prvog bloka Srem gubi 2-0.

Drugi blok su započeli Radoslav Škarin i Ratko Pavlić za Srem i Grujica Benić i Dane Dukić za Bačku. Škarin je posle nešto lošijeg starta uspeo da popravi igru ali ipak nije mogao do boda za svoj tim. Pavlić je igrao uzbudljiv meč u kojem je izašao kao pobednik. Posle drugog bloka 3-1 za Bačku.

Poslednji blok činili su igrači Branislav Bačević mi Marko Egić za Srem i Velibor Radović i Nenad Budević za Bačku. Naši igrači imali su težak zadatak, da anuliraju prednost od 50 čunjeva prednosti i dobiju oba boda. Ozbiljnom i požrtvovanom igrom uspeli su u tome. Odličnim rezultatima od 553 i 573 oborena čunja uspeli su da osvoje oba boda za naš tim. Takođe, doneli su timu još dva boda jer je Srem bio bolji u ukupnom broju oborenih čunjeva. To je donelo pobedu Sremu ukupnim rezultatom 3-5.

Ovom pobedom Srem je osigurao drugo mesto na tabeli. Teški mečevi koje je ekipa odigrala, i uspela da pobedi, daju sigurnost ekipi pred nastavak takmičenja. Junior Marko Egić je opet bio u najboljem sastavu kola. Pokazao je dobre rezultate i formu što nas raduje pred nastavak takmičenja.

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7886117.1400117.4914