Ostalo

Poraz kuglaša u Padini


Padina. Kuglaši „Srema” doživeli su poraz na gostujućoj kuglani od ekipe Dolina iz Padine. Meč je u potpunosti pripao domaćoj ekipi. Dolina je pokazala zašto je prvoplasirana i jedina ekipa bez poraza u dosadašnjem delu prvenstva.

Meč za našu ekipu počeli su Marko Egić i Mario Ružecki. Za ekipu gostiju  su nastupali Garafijat Mihal i Sabo Vladko. Marko Egić je odigrao uzbudljiv meč. Poveo je rezultatom 1-0, zatim i sa 2-1. Ipak, u poslednjem setu Sabo je srušio 150 čunjeva i slavio u ovom duelu, boljim rezultatom u ukupnom broju oborenih čunjeva. Mario Ružecki je započeo meč nesigurno i posle dva seta ga je zamenio Ratko Pavlić. Pavlić je uzeo dva seta protivniku ali je opet bod pripao Dolini zbog boljeg rezultata u oborenim čunjevima.

Drugi blok su započeli Lukač Boris i Škarin Radoslav za Srem i Beška Vladimir i Jakab Želislav za Dolinu. Boris je dobro započeo meč i podizao nivo igre kako je meč odmicao. Na kraju je, kad je bilo i najbitnije, izdržao pritisak protivnika i sa 550 oborenih čunjeva osvojio bod za tim Srema. Škarin je imao nešto lošije izdanje, uspeo je da remizira u jednom setu, ostala tri je izgubio. Posle drugog bloka Padina vodi 3-1.

Treći blok je imao imperativ da popravi ukupan skor i da pokuša bar do boda u gostima. Nastupili su Bačević Branislav i Kovačić Predrag za Srem i Balaž Daniel i Garafijat Željko za Dolinu. Takmičari Srema su dobro igrali ali su domaćini ostali koncentrisani i sa dva odlična rezultata (Balaž 579, Garafijat 582) donose ekipi Padine ubedljivu pobedu. Kovačić Predrag je imao odličan set od 174 oborena čunja i ukupni rezultat od 582. I pored toga nije mogao da parira raspoloženom Garafijatu.

Utakmica je pokazala da je Dolina jako dobra ekipa, naročito na domaćem terenu. Ekipi Srema ostaje da čeka revanš i da tad pokaže svoj kvalitet. Ove dve ekipe su se do sad pokazale kao glavni kandidati za visok plasman. Sezona dugo traje, dosta utakmica još treba da se odigra i moguća su iznenađenja, pogotovo ako se uzme u obzir da ima dosta kvalitetnih ekipa

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176