Ostalo

Polovičan uspeh stonotenisera „Srem-spin”

Sremska Mitrovica. U nedelju 2. oktobra 2022. odigrano je treće kolo vojvođanske A lige u kom su nastupale ekipe domaćina STK „Srem-spin” i gostiju STK „Miletić” iz Srpskog Miletića. Gosti su opravdali ulogu favorita i ubedljivo slavili rezultatom 4:0.

U prvom meču nastupili su Mladen Nedeljković (STK „Srem-spin”) i Nemanja Mladenović (STK „Miletić”) 2:3 posle velike borbe. Drugi meč su igrali Đurović Veljko (STK „Srem-spin”) I Dario Loboda (STK „Miletić”) 0:3. Poslednji meč u singlu igrali su Hamid Tokić (STK „Srem-spin”) protiv Đurović Gorana (STK „Miletić”) koji je završen rezultatom 0:3.

Nakon mečeva u singlu gosti su uspeli da pobede i  u dublu I da odnesu zasluženo bodove iz SPC „Pinki”. U dublu su nastupali Tokić/Đurović (STK „Srem-spin”) protiv Loboda/Đurović (STK „Miletić”) 0:3.

Takođe u nedelju druga ekipa „Srem-Spin 2” uspela je da napravi odličan rezultat u komšijskom derbiju sa ekipom „Podrinje 2” u drugom kolu sremske lige, u meču koji je odigran u Mačvanskoj Mitrovici. Na veoma nezgodnom gostovanju veliku pobedu i važne bodove osvojili su Lazar Rajaković, Branimir Dangić i Dinić Nenad. Ukupni rezultat je bio 2:4 u korist gostiju iz „Srem-spin 2”.

U prvom meču Lukić Vladica („Podrinje 2”) je savladao Dangić Branimira („Srem-Spin 2) rezultatom 3:0. Drugi meč su igrali Marković Goran („Podrinje 2”) i Dinić Nenad(„Srem-Spin 2) (0:3). Petrović Zoran („Podrinje 2”) i Rajaković Lazar („Srem-Spin 2”) su odigrali veoma uzbudljiv meč koji je igran u maksimalnih 5 setova i bio je pravi uvod u neizvesnost do kraja susreta. Dubl parovi Lukić/Miljković („Podrinje 2”)  protiv Dinić/Dangić („Srem-Spin 2”) odigrali su 1:3. Nakon prvog kruga i dubl meča nastupili su Miljković („Podrinje 2”) i Dinić („Srem-Spin 2”) u triler meču koji je završen pobedom Dinić Nenada u pet setova (2:3).

Takođe u svih 5 setova svoj meč odigrali su i Petrović Zoran („Podrinje 2”) i  Dangić Branimir („Srem-Spin 2”) (2:3) koji je ovom pobedom omogućio svom timu konačnu pobedu u derbi meču.

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988