Ostalo

Sremci na vrućem gostovanju odnose važnu pobedu

Novi Sad. Kuglaški klub Radnički na kuglani Spens, kao domaća ekipa, sačekali su u 2. kolu 1.VL ekipu kuglaškog kluba Srem iz Sremske Mitrovice.

Na veoma zahtevnoj kuglani u velikoj borbi dva kluba do poslednjih kugli na meču bilo je neizvesno ko će pobediti ili odigrati nerešeno. Sremci na vrućem gostovanju odnose važnu pobedu, za podizanje samopouzdanja na početku prvenstva vrlo važna pobeda za Srem.

Otvaranje utakmice u prvom bloku po dobrom receptu za gostujuci Srem nastupa napadacki u prvom paru sa pouzdanim Ružeckim i iskusnim Škarinom. Veoma dobrom igrom i borbenošću do poslednjih kugli Ružecki uspeva pobediti protivnika sa 4 čunja razlike, igrač Siniša Pejčić važi za najboljeg igrača protivničke ekipe Radničkog. Taj osvojen bod u prvom bloku, čini se preloman za dalji tok meča. Dok drugi igrač Srema ne uspeva da uhvati ritam i posle dve odigrane staze trener gostujuće ekipe biva primoran da izvrši izmenu, gde u igru ulazi Boris Lukač, koji pokušava da izvuče rezultat, odigrava solidno jednu stazu ali na kraju ipak gubi bod. Rezultat je 1:1 posle prvog bloka i mala prednost u čunjevima za domace.

Drugi blok u tandemu Kovačić i Pavlić za Srem, kao sa početka meča, jedan odigrava bolje, a jedan slabije. Rezultat je 2:2 i razlika za domaće se povećala na 53 čunja.

Za kraj nastupaju Kličarić i Egić, kojima predstoji teži zadatak, treba za pobedu skinuti razliku i oba igrača moraju da pobede protivnike na stazama. Dobrom igrom, smirenošću i borbom do poslednjih kugli ova dva igrača uspevaju napraviti velik preokret i završiti posao pobedom 6:2 sa svega 9 čunjeva razlike za Srem.

Utakmicu je obeležio vrlo dobar nastup cele Mitrovačke ekipe, a posebno se istakao Mario Ružecki, na zahtevnim stazama kuglane Spens napravio je vrlo dobar rezultat 567 oborenih čunjeva i sa tim rezultatom se pojavio u najboljoj šestorci  odigranog drugog kola 1. Vojvodjanske lige.

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998