Ostalo

Prvo mesto za Karate klub Sirmium na Prvenstvu Srbije

Osečina. U nedelju 15.  maja 2022. održano je 24. Prvenstvo Srbije u Osečini. Organizator ovog takmičenja je Karate Unija Srbije a domaći ovog takmičenja je Karate klub Kaminari. Na ovom takmičenju je učestvovalo 16 klubova sa preko 250 takmičara u svim uzrasnim kategorijama u katama i borbama.

Karate klub „Sirmium” je učestvovao na ovom takmičenju sa 27 takmičara i 15 ekipa,koji su osvojili 43 medalje od kojih 22 zlatne, 13 srebrnih i 8 bronzanih medalja. U generalnom plasmanu karate klub Sirmium je prvoplasirani sa 168 bodova, drugoplasirani “Budo Ns” sa 90bodova i trećeplasirani karate klub “Prokuplje” sa 84 boda.Za najuspešnijeg takmičara na ovom takmičenju proglašen je Lazar Miljković iz Karate kluba Sirmium. 

Zlatnu medalju su osvojili: Anja Erak, Kosta Petković,Nina Erak, Isidora Dragojlović, Luka Petrović, Lena Tešić, Mladen Marković, Vuk Petrović, Nemanja Žunić, Andrea Aničić, Đorđe Kopčić, Nina Dragojlović, Lazar Miljković, Bojana Sretenović.

Srebrnu medalju su osvojili: Milica Korizma, Mila Stanić, Vladimir Birovljev, Lazar Korizma, Tijana Sretenović.

Bronzanu medalju su osvojili: Anđela Parović, Aleksa Tomić, Mateja Miščević, Uroš Popović, Filip Petković, Teodora Popović, Luka Tanasić i Đurđina Ilić. 

Ovo takmičenje je poslednje za ovu sezonu ali oni se tu ne zaustavljaju, jer ih čeka polaganje za viša zvanja polovinom juna meseca.

Ovim putem karate klub „Sirmium” se zahvaljuje svim takmičarima, trenerima i roditeljima na velikoj podršci i sjajnim rezultatima.

Najava događaja

21apr17:0018:30Smotra muzičko-folklornog stvaralaštva Srema

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7960117.1474117.4988