Ostalo

Održan Međunarodni turnir u stonom tenisu „Odžaci open”

Odžaci. Stonoteniski klub „Odžaci” organizovao je 5. Međunarodno otvoreno prvenstvo u stonom tenisu na kom je učešće uzelo više od 120 takmičara iz sedam zemalja u okruženju kao i domaćin, Srbija.

Ovo je još jedna u nizu manifestacija koje se održavaju povodom Svetskog dana stonog tenisa koji je ustanovljen 2015. godine na zahtev Svetske stonoteniske federacije.

Za svetski dan stonog tenisa određen je 6. april i u susret tom danu održavaju se velika međunarodna takmičenja u mnogim zemljama.

Sportski centar u Odžacima bilo je mesto okupljanja najboljih takmičara sa ovih prostora.

Igralo se u šest kategorija: Apsolutna, kategorije 35-60 godina, 50-60 godina, 60-65 godina, 65 godina i stariji i kategorija Rekreativaca.

Sremsku Mitrovicu predstavljali su članovi STK „Srem spin”, Tokić Hamo, Nedeljković Mladen, Glamočak Rade, Dangić Branislav, Rajaković Laza i Jovanović Živan.

Svi mitrovački takmičari prošli su pobedama u grupnoj fazi takmičenja ali su usled izuzetno jake konkurencije izgubili mečeve u četvrtfinalnim i polufinalnim fazama što je ipak ogroman uspeh postignut na ovom turniru.

Medaljom se okitio samo Jovanović Živan koji je u kategoriji 60-65 godina osvojio bronzanu medalju.

Kao i na svim drugim takmičenjima na kojim su nastupali, članovi „Srem spina” su uvek dostojno prezentovali Sremsku Mitrovicu i sport koji je u gradu na Savi ponovo dobio na velikoj popularnosti baš zahvaljujući tim entuzijastima.

Najava događaja

26apr10:3012:00Uskršnja prodajna izložba na terasi Turističkog info centra

27apr16:0017:45Radnički dočekuje ekipu Mačve iz Šapca

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8112117.1627117.5142