Ostalo

Na domaćem terenu kuglaši Srema ostali bez bodova

Novi Sad, kuglana Alimenta, kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica, igra utakmicu protiv kuglaškog kluba Vihor iz Sombora. Na domaćem terenu kuglaši Srema ostali bez bodova.

Zahuktali Somborci ovom pobedom zauzimaju prvo mesto na tabeli i pretenduju da postanu šampioni i uđu u najviši rang takmičenja. Dok se Sremci grčevito bore za opstanak u Drugoj saveznoj ligi ili Super ligi Srbije, Vojvodina.

Meč su kod domaćina započeli Ružecki i Kadar. Istakao se Kadar vrlo dobrim rezultatom 590 oborenih čunjeva i osvojenim bodom,dok prvi igrač nije bio raspoložen za nadmetanje pa je posle dve staze zamenjen, ulazi Boris Lukač sa klupe i odigrava solidno ali nedovoljno za bod i rezultat posle prvog bloka je 1:1 i svega 3 čunja prednosti za gostujući Vihor.

Drugi blok za Srem u sastavu Škarin Radoslav i Borislav Bajić odigravaju nešto slabije od očekivanog i oba igrača gube sa priličnom razlikom tako da je u tom delu meča bilo 3:1 za Somborce i više čunjeva u njihovu korist. 

Treći blok za Mitrovčane igraju Kovačić i Pavlić, postojala je mala verovatnoća da se nešto više uradi i dođe do povoljnog rezultata za Mitrovčane ali posao su osujetili izuzetno raspoloženi za igru igrači Vihora i ubedljivo dobili meč.

Kod domaćih istakao se Predrag Kovačić kao najbolji igrač ekipe sa 595 oborenih čunjeva.

Najava događaja

27feb(feb 27)19:0029(feb 29)20:00Koncertni serijal povodom Dana Muzičke škole

02mar19:0021:00Odbojkašice Srema dočekuju Inđiju

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8254117.1769117.5284