Ostalo

Zlatna Mirjana Dasović

Beograd. Ovog vikenda održano je Prvenstvo Srbije za seniore/ke u dvorani (Beograd). Takmičili su najbolji atletičari naše zemlje, pa i oni koji imaju norme za učešće na Svetskom dvoranskom prvenstvu koje će se održati u martu u Beogradskoj Areni. Atletičari Sirmiuma su u izuzetno jakoj konkurenciji uspeli da osvoje 2 medalje i to obe u bacanju kugle.

Najpre je prvog dana Ilić Petar, još uvek junior, hicem od 14.98m uspeo da dođe do 3.mesta i okiti se bronzanom medaljom u konkurenciji najboljih seniora.

U nedelju, drugog dana takmičenja, na red je došla Dasović Mirjana, koja je uprkos pauzi usled Covid-a 19, sa samo par dana treninga, uspela da triumfuje i rezultatom od 13.18m (lični rekord u dvorani) osvoji zlatnu medalju te još jednom potvrdi da je u ovom momentu najbolja kuglašica naše zemlje.

Ostaje žal za boljim rezultatom zbog pauze usled bolesti, ali okrećemo se već pripremama za letnju sezonu gde očekujem ostvarivanje punog potencijala i veće daljine, napominje njen trener Macanović Slobodan. 

Najava događaja

18junCelodnevni dogadjaj30Poziv za XXVIII sremskomitrovački salon

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7109117.0621117.4133