Ostalo

Sremci se istakli dobrim rezultatom na turniru u kuglanju

Bacčka Topola, Kuglana Funk Arena, Vojvodjanski grand prix imao za priliku da ugosti igrače Srema iz Sremske Mitrovice. Takođe na najvećem i najjačem turniru u kuglanju na teritoriji Evrope, a tako i sveta, gde se okupljaju najbolji kuglaši sveta, imali smo priliku videti i Svetske Šampione, među njima i Mitrovčana Igora Kovačića.

Sremci su se istakli dobrim rezultatima, Igor se prvim nastpom vrlo verovatno kvalifikovao u finale, dok Predrag Kovačić sa 598 oborenih čunjeva čeka rasplet i mogućnost da uđe u najboljih 20 kuglaša i da 2. januara 2022. nastupi u finalu. 

Golubinci i njihova nova kuglana bili su domaćini Zonskog takmičenja, potrebno je bilo da 5 najboljih pojedinačnih rezultata prođe na prvenstvo Vojvodine, iz kuglaškog kluba Srem, nastupali: Pavlić 530, Ružecki 556, Kovačić 559 i Bajić 558.

Na Zoni Srem učestvovalo više ekipa iz regiona Srem, Železničar Inđija, Jadran Golubinci, Golubinci iz Golubinaca i Srem Sremska Mitrovica. Kuglaši Srema ostvarili  vrlo dobre rezultate i čak dvojica se plasirala na prvenstvo Vojvodine, kao treći Kovačić i Bajić kao 5.

Kuglaši Srema na zimskom prelaznom roku, mogu da se pohvale pojačanjem, Borislav Bajić, mladi perspektivni igrač i donedavno igrač Super lige Srbije gde je nastupao za Kuglaški klub Partizan.

Najava događaja

18junCelodnevni dogadjaj30Poziv za XXVIII sremskomitrovački salon

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7109117.0621117.4133