Ostalo

Kuglaši Srema bez bodova protiv Kovačice

Novi Sad. Kuglana Alimenta, kuglaški klub Srem iz Sremske Mitrovice odigrao utakmicu 9. kola prve lige Srbije-Vojvodina, protiv ekipe kuglaškog kluba Slavija iz Kovačice. Kuglaši Srema u dramatičnoj borbi na kuglani Alimenta, nisu uspeli doći do bodova.

Kuglasi Kovačice su bili izuzetno raspoloženi na meču i iskoristili su dobre staze na odličnoj kuglani u Novom Sadu, ostvarili veoma dobar ekipni rezultat i veći broj veoma dobrih pojedinačnih rezultata.

Sremci su imali priliku za pobedu, nisu iskoristili ukazanu priliku, ispustili prednost i na kraju izgubili ubedljivo.

Prvi blok za Srem, Pavlić i Ružecki odigravaju izuzetno dobro, protiv dva bolja igrača Slavije povedu sa 2:0 i preko 30 čunjeva u plusu ostvare za svoju ekipu.

Drugi blok,Kovačić i Kadar odigravaju ispod svojih mogućnosti ali ipak borbenošću i uz malo sreće uzimaju jedan bod. Tako na kraju drugog bloka biva povoljan rezultat za Sremce, 3:1 i nekoliko čunjeva u plusu. 

Treći blok, Kličarić i Bačević ulaze u meč dobro ali pred kraj popuštaju i dozvoljavaju protivnicima iz Kovacice da se razmašu i naprave impozantne rezultate za svoje mogućnosti. Desio se preokret i Srem gubi protiv snaznog protivnika Slavije,5:3 i vecom razlikom cunjeva,preko 70.

Na meču se istakao Ratko Pavlić sa sjajnim pojedinačnim rezultatom 617 oborenih čunjeva i tako dobija epitet najboljeg igrača utakmice.

Najava događaja

27feb(feb 27)19:0029(feb 29)20:00Koncertni serijal povodom Dana Muzičke škole

29feb18:0019:00Promocija knjige „Mileva Marić Ajnštajn, relativno između redova”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8436117.1952117.5468