Ostalo

Atletičari Sirmiuma dva takmičenja ovog vikenda

Novi Sad/Beograd. U subotu 25. decembra održana su dva takmičenja. Najpre, u Novom Sadu na sajmištu održano je Prvenstvo Vojvodine za juniore/ke (U20). Nastupale su Milanović Vanja, koja je u disciplini 60m zauzela 4.mesto u konkurenciji devojaka 3 god starijih, dok je sjajna bila Čančarević Anja, koja je iako još uvek pionirka pobedila 4 god starije suparnice u bacanju kugle od 4kg odličnim rezultatom od 11.38m.

U Beogradu, u atletskoj dvorani održan je tradicionalni međunarodni miting AK Partizan, na kom su briljirali atletičari Sirmiuma i to od najmlađih do seniora. Miletić Relja je osvoji srebrnu medalju u trci na 50m prepone (2012.god), Tubić Ognjen je šampion dvoboja (60m, medicinka) za dečake 2012.god, dok je Došen Vuk bio treći u istoj disciplini-kategoriji. U ovom dvoboju, ali kod dečaka 2011.god, Mojsin Dejan je osvoji srebrnu medalju.

Pioniri Čikić Strahinja i Đonić Stefan, još jednom su pokazali da su velika perspektiva kluba. Strahinja je sa godinu dana starijima osvojio bronzu na 60m prepone, dok je na 200m zauzeo 4.mesto, Đonić Stefanu je na 60m prepone samo par stotinki nedostajalo do državnog rekorda u trci u kojoj je ubedljivo trijumfovao. Kod seniora/ki, Dasović Mirjana je hicem od 12.88m ubedljivo pobedila u bacanju kugle, te potvrdila da je i dalje najbolja kuglašica Srbije, dok je Jorgić Nemanja osvoji srebro na 60m i 200m, a Sekulić Aleksandar bronzu u trci na 200m.

Ovo je bio izuzetno uspešan vikend naših atletičara, naročito kad se uzmu u obzir uslovi u kojima treniramo zimi, napominju treneri Pavlović i Macanović.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291