Ostalo

Važna pobeda kuglaša Srema za nastavak sezone

Novi Sad. 28.novembar. Kuglana Alimenta, Kuglaški klub Srem, Sremska Mitrovica, nastupa u 7. kolu Prve lige Srbije Vojvodina. 

Kuglaši Srema ugostili su ekipu Jadran Golubinci i posle niz poraza tokom sezone upisali drugu pobedu. Veoma važna pobeda kuglaša Srema za nastavak sezone, protiv veoma neugodne ekipe iz Golubinaca, koja je sastavljena od vrlo dobrih igrača i za koju ove sezone nastupa igrač Dragan Vukelić koji je prošle sezone nastupao za Srem.

Sremski derbi se odigrao u Bačkoj u Novom Sadu i po običaju protekao uzbudljivo, obe ekipe su igrale borbeno i tokom celog meča se smenjivale u vođstvu.

Prvi blok za Srem nastupaju Ružecki i Kovačić, bez taktiziranja Sremci kreću napadački, oba igrača odigravaju nešto slabije ali borbenošću ne dozvoljavaju protivnicima da naprave veću prednost od 47 oborenih čunjeva.

Drugi blok za Mitrovčane nastupaju Kadar i Lukač koji su bili izuzetno raspoloženi i to što su uspeli da izjednače rezultat nego su razliku u čunjevima pretvorili u korist Srema. Tako meč kreće drugim tokom. Dvojica igrača su bila ključna u preokretu. 

Treći blok za kuglaše Srema, Kličarić i Bačević ulaze s minimalnom prednošću u čunjevima za ekipu. Poslednji par treba odlučiti pobednika, vodila se izjednačena borba do samog kraja. Poslednju stazu igrač Anđelko Kličarić odigrava izvanredno, ruši 179 čunjeva, uzima igrački bod i pravi razliku u čunjevima, tako ekipi donosi pobedu i važna dva boda.

Mitrovački kuglaši Srema odigrali sjajnu utakmicu, ostvarili veoma dobar ukupan rezultat oborenih čunjeva, istakli se ujednačenim pojedinačnim rezultatima, ujedinjeno, fer i sportski navijali za Srem i zasluženo pobedili.

Najava događaja

27feb(feb 27)19:0004mar(mar 4)20:00Koncertni serijal povodom Dana Muzičke škole

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8180117.1695117.5210