Ostalo

Sjajni pioniri Sirmiuma

Sremska Mitrovica. Proteklog vikenda na atletskom stadionu u Sremskoj Mitrovici, Atletski klub Sirmium je bio domaćin i organizator čak dva takmičenja.

Najpre u subotu, održano je Prvenstvo Srbije za mlađe pionire/ke (U14). Atletski klub Sirmium su predstavljali Turčan Dejana, Stojišić Sofija, Gospović Tanja, Mitrović Elena i Đonić Stefan, koji je osvojio zlatnu medalju i postao novi šampion Srbije u disciplini 60m prepone, dok mu je bronza na kugli izmakla za samo 3cm!

Sutradan, u nedelju je održano Prvenstvo Vojvodine za starije pionire/ke (U16).

Nastupali su Majkić Tijana (80m pr, 300m), Čikić Strahinja (100m pr, 300m), Aladrović Marko (300m), Lukić Milica koja je osvojila srebro u trci na 1500m, Krnjević Luka koji je osvojio bronzu u bacanju koplja, dok je uprkos povredi ponovo briljirala Čančarević Anja koja je osvojila 2 zlatne medalje u disciplinama bacanja diska, odnosno kugle. Muška štafeta u sastavu Krnjević, Aladrović, Đonić, Čikić zauzela je treće mesto i okitila se bronzanim odličjem.

Treneri Pavlović, Hodoba i Macanović zadovoljni su kako su takmičenja prošla i u organizacionom i u rezultatskom smislu.

Najava događaja

18junCelodnevni dogadjaj30Poziv za XXVIII sremskomitrovački salon

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7109117.0621117.4133