Ostalo

Uspešan vikend za Karate klub Srem

Beočin. Ovaj vikend za Karate klub Srem je bio više nego uspešan. U subotu je u Beočinu održan Kup Srbije za kadete, juniore i seniore u katama i borbama.

 Karatiskinje karate kluba Srem osvijie su srebro u katama ekipno u sastavu tima nastupile su Grubiša Nikolina, Milošević Elena i Mia Teševkić. Srebrnu medalju i titulu viceprvakinje Srbije ponela je Grubiša Nikolina u kategoriji juniorke kate.

U nedelju u istom Sportskom centru Beočin održan je Trofej Srbije- Dunav Kup za mlađe uzrasne kategorije gde su takmičari Ive Vinković izdominirali i osvojili 1. mesto u Generalnom plasmanu klubova kao najuspešnija ekipa. Nastupilo je 12 takmičara u katama i borbama. Ukupno su osvojili 17 medalja i to 14 zlata, 1 srebro i 2 bronzane medalje.

Zlato su osvojili: Branislav Lazarevic, Helena Malbašić, Sara Starčević 2 zlata, Sara Glumac, Irena Grujanić 3 zlata, Miona Murić, Dunja Berežni 2 zlata, Dunja Pavlović, Anđela Perović 3 zlata i kata tim pionirke. Srebro je osvojila Dunja Likić i bronzane medalje su osvojile Tamara Timić i Miona Murić.

Ovo je veoma velik uspeh mojih karatista, pogotivo ovoliki broj zlatnih medalja sa jednog ovako velikog i masovnog takmičenja kao što je Dunav Kup stvarno je za svaku pohvalu i ponos kaže njihov trener i predsednik kluba Iva Vinković.

Najava događaja

24junCelodnevni dogadjaj31julLeto na Savi

27junCelodnevni dogadjaj27avgMemoriši datum 27. Avgust - Vinski park '22

01jul09:0011:00Bazar zdravlja u MZ „29. novembar”

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
117.0533117.4055117.7577