Ostalo

Kuglaši Srema na prvoj poziciji pre poslednjeg kola

Feketić/Novi Sad. Kuglaški Klub Srem u protekloj nedelji odigrava tri utakmice. Odigrala se jedna utakmica na gostujućem terenu u Feketiću i dve utakmice na domaćem terenu u Novom Sadu na kuglani Alimenta. Ostvaren je solidan učinak kuglaša Srema, jedan poraz i dve pobede, što ekipu dovodi na prvu poziciju pred poslednje kolo. 

Utakmicu redovnog kola u Feketiću protiv ekipe Novi Elan, Srbobran, obeležila je nešto slabija igra Mitrovčana, oslabljeni ne igranjem prvotimca Vukelića, Srem gubi 6:2 i važne bodove za vrh tabele. Na utakmici kod gosujuće ekipe Srema istakla se dva igrača, Bačević i Ružecki koji su jedini za svoju ekipu osvojili igračke bodove.

U Novom Sadu na kuglani Alimenta odigralo se vanredno kolo. Igrači  Srema su pokazali vrlo dobru igru protiv kuglaškog kluba Doline iz Padine. Ekipa Srema je zablistala kada je bilo potrebno i protiv neugodne ekipe iz Padine odnela pobedu, 6:2 i tako uzela važna dva boda. Na utakmici se ističu dva najbolja igrača domaće ekipe, Bačević sa rezultatom 606 i Ružecki 591. Dok je Jakab Želislav igrač gostujuće ekipe bio igrač utakmice sa 634 oborena šunja.

Odigrao se i treci meč u Novom Sadu na Alimenti u kratkom vremenskom periodu, protivnik Bačka, Novi Sad. Igrači Srema rutinski dolaze do pobede od 7:1. Napomenuti da je igrač utakmice bio Kovačić sa 583 oborena čunja.

Šampion Prve Vojvodjanske Lige odlučuje se u posledjem kolu. Prvi na tabeli plasira se direktno u savezni rang dok druga pozicija vodi ekipu u baraž.

Prvoplasirani Srem gostuje Radničkom, Novi Sad (Spens) u poslednjem kolu a Eđšeg, Bačka Topola igra u gostima protiv Železničara, Inđija (kuglana Golubinci).

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

25apr19:0020:00Predstavljanja Doma učenika srednjih škola

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8128117.1643117.5158