Ostalo

Sremci dočekali prvoplasiranu ekipu Eđšeg iz Bačke Topole

Novi Sad. Kuglaški klub Srem iz Sremske Mitrovice u 15. kolu 1. Vojvodjanske Lige, odigrava utakmicu na domaćem terenu kuglane Alimenta u Novom Sadu.

Igrao se derbi samog vrha tabele, u goste Sremcima dolazi prvoplasirana ekipa, do ovog kola, Kuglaški Klub Eđšeg, Bačka Topola. Značajna pobeda Mitrovčana u derbiju kola, 8:0 i 169 čunjeva razlike, donosi velika dva boda, koja postavlja ekipu Srema na prvu poziciju tabele.

Igrači Srema nastupaju u prvom paru sa udarnom iglom Vukelić Dragan i Ružecki Mario, a gosti u prvi blok šalju jedne od najboljih igrača, što pokazuje da žele napadački ući u meč. Igra se uzbudljivo od početka, na prvoj odigranoj stazi Ružecki odigrava odlično i pravi prednost na samom početku meča, uspeva do kraja sačuvati prednost i uz dramu pred kraj prvog bloka sa srušenom devetkom u čišćenje, dobija igrački bod. Dok Vukelić odličnom igrom na drugoj odigranoj stazi pravi razliku u čunjevima, protiv izuzetno neugodnog igrača iz Topole, Lončarevića, uspeva takođe uzeti bod. Rezultat posle prvog bloka je 2:0 za Sremce i 48 čunjeva razlike.

Drugom paru domaće ekipe, Kadar Bojan i Kovačić Predrag ide u prilog ostvaren rezultat iz prvog bloka gore pomenutih. Sa većim samopouzdanjem pristupaju meču, odličnom igrom i borbenošću do samog kraja drugog bloka, dobijaju protivnike i rezultat je ubedljiv 4:0 za domaću ekipu Srema i 72 čunja razlike.

Poslednji blok za Mitrovčane nastupaju, sigurni igrači, Kličarić Anđelko i Bačević Branislav, dugogodišnji prvotimci i kolege iz kuglaškog kluba Srem. Zadatak za dvojicu iskusnih igrača Srema je da održe prednost čunjeva i bezbedno privedu meč kraju u pozitivnu korist svoje ekipe, što i čine. Iskusnom igrom dobijaju svoje protivnike i povećavaju prednost u čunjevima.

Prikazanom igrom, pristupom utakmici i dobrom postavkom na meču,Sremci ubedljivi na derbiju, što ih malo izdvaja na tabeli. Sada su prva ekipa sa bodom prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu u 1. VL.

Na meču se rezultatima istakla dva igrača Srema, Kovačić 591 i Vukelić 586. Završili su u najboljoj šestorci odigranog 15. kola domaćih igrača 1. VL.

Najava događaja

Trenutno nema najavljenih dešavanja . Posećujte nas i prvi saznajte sve o sledećim dešavanjima u našem gradu

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8261117.1776117.5291