Ostalo

Nerešeno u Banji Junaković Srem i dalje na vrhu tabele

Banja Junaković, popularna kuglana kod Apatina, bila je mesto gde se odigrao meč između dva dugogodišnja rivala, Kuglaški klub „Junaković Prigrevica”. Prigrevica dočekao je prvoplasirani tim 1. Vojvođanske lige, Kuglaški klub Srem iz Sremske Mitrovice.

Po običaju ove dve ekipe kada se sastanu igraju uzbudljive utakmice. Koje često završe nerešenim rezultatom, pa tako i ovaj put, kuglaši Srema sa gostovanja donose bod.

Na početku meča u prvom bloku nije najbolje krenulo Sremcima, posle veoma slabog izdanja Ružeckog, posle dve staze ulazi zamena Boris Lukač, koji odigrava vrlo dobro ali ne uspeva okrenuti prednost u svoju korist i gubi bod. Dok na drugoj strani Vukelić odigrava odlično ali nije mogao protiv sjajnog igrača Prigrevice Vuletic, koji odigrava sjajnih 601.

Posle prvog para Srem gubi 2:0 ali domaća ekipa je potrošila jakog igrača u prvom bloku, što znači da su krenuli u meč napadački, a gosti iz Srema su ispratili protivničke rezultate i nije nastao velik zaostatak.

Drugi blok Kovačić i Kadar odigravaju solidno, uz dramu do samog kraja drugog bloka, Kovačić gubi za malo bod, a izvrsni Kadar posle preokreta, gubio je na prve dve staze, pa na druge dve staze vraća i preokreće rezultat, time ostavlja ekipi neke sanše, uzima bod protivniku i smanjuje ukupnu razliku u čunjevima. Rezultat je 3:1 za domaću ekipu Prigrevice.

U poslednjem paru domaća ekipa nastupa sa slabijim igračima, a za ekipu Srema nastupaju dva pouzdana igrača,Bačević i Kličarić. Prvi gubi bod za nekoliko čunjeva uz borbu do samog kraj meča, dok Anđelko Kličarić ubedljivo dobija protivnika i pravi veliku razliku u čunjevima koja donosi na ukupan rezultat još dva boda, tako da je krajnji rezultat 4:4 i bod za svaku od ekipa.

Bod je bio dovoljan Mitrovčanima da sačuvaju prvu poziciju na tabeli.

Na meču kod gostujuće ekipe Srema istakla su se čak 3 igrača, sa odličnim rezultatima, našli su se među 6 najboljih igrača svih gostujućih ekipa u odigranom kolu.

Na meču se posebno istakao Bojan Kadar, koji svojim bodom i velikom borbenošću u trentku kada se lomio rezultat odigrava sjajno i tako dobija velike zasluge za osvojen važan ekipni bod, koji ostavlja dosadašnjeg lidera Srem na vrhu tabele.

Najava događaja

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

25apr19:0020:00Promocija dve zbirke poezije Ljilje Vujić Crnojakić

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.8146117.1661117.5176