Ostalo

Derbi vrha tabele pripao raspoloženoj ekipi Srema

Stara Moravica. Kuglaški Klub Srem iz Sremske Mitrovice u 14. kolu 1.VL gostovao je Kuglaškom klubu Sloboda. Na teškom gostovanju savladan je konkurent za vrh tabele, rezultatom 6:2 za gostujući Srem i ravno 100 čunjeva razlike.

Za raspoložene Sremce u prvom bloku nastupaju Dragan Vukelić i Mario Ružecki. Oba igrača Srema uzimaju po bod protivnicima. Odvijala se velika borba na svim stazama tokom igranja prvog bloka, koja rezultira na zvršetku prvog para sa 48 čunjeva razlike i velikih 2:0 za Sremce.

Drugi blok nastupa u sastavu Bojan Kadar i Radoslav Škarin. Prvi pomenuti dobija bod uz dobru igru, dok je Škarin bio jedan od retkih igrača koji na meču nije bio raspoložen, odigrava ispod svog proseka i gubi bod. Rezultat posle drugog para je 3:1 za kuglaše Srema.

Iako oslabljeni ne igranjem Bačevica (povreda prepone) koji obično nastupa u poslednjem paru, na meču u Staroj Moravici i na veoma dobro spremljenoj kuglani nastupaju iskusni Predrag Kovačić i Anđelko Kličarić (dobro poznata prezimena u svetu kuglanja). Borbenošću poslednji blok uspeva održati prednost što rezultira da  završe meč ubedljivom pobedom i tako obezbede dva boda koja Mitrovčane temelje na drugoj poziciji tabele.

Napomenuti da se na utakmici za Kuglaški klub Srem istakao Bojan Kadar dobrim rezultatom i osvajanje sva 4 mala boda na svim stazama, koji takođe pravi veliku razliku u čunjevima u odnosu na protivnika.

Igrač utakmice, Dragan Vukelić sa oborenih 585 čunjeva se našao na prvom mestu najbolje šestorke gostujućih ekipa u odigranom 14. kolu 1VL. 

Najava događaja

19apr19:0020:00Duo Docemente 

19apr19:0020:00Sve će to narcis pozlatiti

24aprCelodnevni dogadjaj28SIRMIUM MUSIC FEST

red voznje autobuska Red voznje zeleznica

Kurs Evra

ValutaKupovniSrednjiProdajni
116.7970117.1484117.4998